Beşiktaş'ta Şenol Güneş, Kasımpaşa Maçı Sonrası Weghorst Açıklaması!

Orhan Gülek
07.01.2023 - 21:41 | Son Güncellenme: 07.01.2023 - 22:20

Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta Şenol Güneş, maç sonu Weghorst'un transfer durumuyla ilgili konuştu. İşte detaylar

Beşiktaş'ta Şenol Güneş, Kasımpaşa Maçı Sonrası Weghorst Açıklaması!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Siyah beyazlılar kritik maçta rakibi Kasımpaşa'yı 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, gol sevinciyle gündem olan Wout Weghorst hakkında açıklamalarda bulundu.

"Oyun olarak eksiklerimiz oldu"

İlk olarak kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Güneş, "Kazanmamız gereken bir maçtı. 3 puana ihtiyacımız vardı. Sonuç olarak 3 puanı aldık. Bütün oyuncular ellerinden geleni yaptı. 3 puanı kazanmak için savaştılar. Oyun olarak eksiklerimiz oldu. İlk yarıda oyunun kontrolü bizde olmasına rağmen oyunda bazen kayıp oldu. Rakibe biraz şanslar oldu. Rakibimizin böyle oynaması bekliyorduk. Pas yaparak oyunu kontrol etmek istedik ama bunlar rakibe şans oldu. Kasımpaşa'yı tebrik ederim iyi oynadılar." dedi.

Güneş'ten Weghorst açıklaması

Weghorst'un sevinci hakkında konuşan Şenol Güneş, "Weghorst'un hareketini görmedim. Bilmediğim şeyi konuşamam. Weghorst bizim için önemli bir oyuncu. Yürekten oynuyor ve katkı yapıyor. Kimin gideceği ya da kalacağı ile ilgili konuşmayı doğru bulmuyorum. Konyaspor maçına odaklanmış durumdayız" dedi.

İlgini Çekebilir
Weghorst'tan ayrılık golü mü?
Habere Git

Ne olmuştu?

Beşiktaş'ın Hollandalı forveti Wout Weghorst Kasımpaşa karşısında siyah-beyazlıların ikinci golünü atarken, gol sevinci oldukça dikkat çekti. Golü attıktan sonra tribünlere gidip ''bye bye'' diyen Weghorst'un bu sevinci akıllara ''Weghorst takımdan ayrılıyor mu?'' sorusunu getirdi.

"Böyle gelişmeyi bende duydum"

Holladanlı oyuncunun transfer durumuna da değinen Güneş, "Weghorst bizim için önemli bir oyuncu. Değerli bir oyuncu. Veda etmesi için kulüple konuşması gerekiyor. Kulüple bir görüşme olmadı. Böyle gelişmeyi bende duydum. Ama net değil. Öğreniriz. Transfer teknik bir olaydır. İyi oyuncuların gitmesini istemem. Gitme ile ilgili hem kendi hemde kulüple görüşmek gerekir. Kesin bir olay yok. Maç bitti kazandık, mutluyuz. Gelişme olursa size bilgi verilir. " dedi.

Weghorst, şu ana kadar Beşiktaş formasıyla  20 maçta 9 gol ve 4 asistlik bir performans ortaya koydu.

Transfer açıklaması

Devre arası transfer dönemine de değinen deneyimli teknik adam, "Transfer ayı geldiği zaman eldeki oyunculardan giden kalan olursa değerlendiririz. Ancak şu an gündemimde transfer yok." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler