Güneş'in gözü o Fenerbahçeli'de

04.01.2019 - 09:36 | Son Güncellenme: 05.01.2019 - 11:34

Güneş'in gözü o Fenerbahçeli'de

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısı için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ile ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş'ta sağ bek için düşünülen isim Şener Özbayraklı

Stoper, forvet ve sağ bek bölgesine devre arasında mutlaka takviye yapmayı planlayan Beşiktaş’ta, sağ tarafa düşünülen 1 numaralı isim Şener Özbayraklı.

Şenol Güneş, Şener transferinde ısrarcı

Fenerbahçe’de beklentilerin altında kalan ve Ersun Yanal geldikten sonra formasını Isla’ya kaptıran Şener için Şenol Güneş çok ısrarcı. Bursaspor’da başarılı sağ beki parlatan ve sonrasında Beşiktaş’a almaya çalışan Güneş, bu kez hedefine ulaşmaya yakın.

Başkan Orman, Ali Koç'un kapısını çalacak

Fanatik'te yer alan habere göre; Başkan Fikret Orman, takas formülü ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un kapısını çalacak. İki başkan arasında son zamanlarda dostluk rüzgarları eserken, orta yolun bulunması bekleniyor.

Tolgay’a karşılık Şener...

Fenerbahçe, Beşiktaş’ta kampa götürülmeyen Tolgay Arslan ile görüşürken, Tolgay-Şener takasının önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi yüksek ihtimal.

Serhat Akın'dan Tolgay Arslan açıklaması

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Serhat Akın, Tolgay'ın Fenerbahçe'ye transfer olabileceğini açıkladı.

Serhat Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

Tolgay Fenerbahçe'ye gelebilir, tam Fenerbahçe'nin istediği oyuncu. Fenerbahçe'de gönlü var. Aziz Yıldırım başkanken Fenerbahçe'ye gelmek istedi.

O dönemde Şenol hocayla, oynatılmadığı için sorun yaşıyordu. Ama ben 'gelme, doğru zaman' değil. O zaman Beşiktaş'ta kalmalıydı. Şu anda Fenerbahçe'ye gelmeli. Doğru zaman. Ersun Yanal onu çok istiyor. 

Jailson toplayıcılık işin yapar, Tolgay önde de oynayabiliyor, iki yönlü, Jailson'la çok iyi ikili olacak. Biz Tolgay'dan küçük çaplı bir kahraman yaratırız'.

Şener Özbayraklı'nın kariyeri

Şener Özbayraklı 23 Ocak 1990'da Artvin Borçka'da biyoloji öğretmeni bir baba ve ev hanımı bir annenin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi.

Babasının işi nedeniyle sürekli kent değiştiren Şener, futbola 13 yaşında Borçka Gençlerbirliği takımında başladı.

Filiz lisansı çıksa da ertesi gün öğretmen olan babasının tayini nedeniyle hiç forma giyemeden Yeni Pelitlispor'a transfer oldu. Üç sezon oynadıktan sonra da Arsinspor'a geçti.

Arsinspor'dan Ankaraspor'a, oradan da 2009 yılında Keçiörengücü takımına transfer oldu. Başarılı futbolcu ise 2014-15 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer oldu.

2014-15 sezonunda için birçok takım Şener Özbayraklı'yı renklerine bağlama çalışmalarında bulundu, fakat anlaşma bedeli olarak istenen yıllık 1.5 milyon € ve sözleşme fesih bedeli olan 5 milyon TL'yi Bursaspor'a vermeyi kabul eden tek takım Fenerbahçe Spor Klübü, oyuncuya 23.06.2015 tarihinde renklerine bağlayan sözleşmeyi yaptığını açıkladı 23 Haziran 2015 tarihinde Fenerbahçe, resmî internet sitesinde Şener Özbayraklı ile anlaştığını duyurdu.

Milli takım kariyeri

Nisan 2008'de Abdullah Ercan tarafından Umut Sözen, Furkan Özçal, Serdar Aziz, Emirhan Ergün ve Şahin Aygüneş gibi oyuncuların bulunduğu U-18 Millî Takım'a çağırıldı. İlk maçına ise Rusya karşısında 8 Nisan'da çıktı.

U-18 takımıyla 2 maça çıkan Şener, 2013 yılında ise Türkiye A2 takımına çağırıldı. Bu takımda Alparslan Erdem, Ziya Erdal, Aydın Yılmaz, Necip Uysal, Cenk Tosun, Emre Çolak, Tarık Çamdal, Serdar Gürler, Koray Altınay, Soner Aydoğdu ve Özgür Çek gibi isimlerle şans buldu. İlk maçına ise Zeki Onatlı yönetiminde Norveç karşısında çıktı. Maç uzatmalara gitti ve Türkiye 1-0 kazandı. Daha sonra bu takımla bir de Estonya maçında forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler