Beşiktaş'ın Yeni Transferi Amir Hadziahmetovic, Sivasspor Maçında 11'e!

İsa Kethüda
02.02.2023 - 08:49 | Son Güncellenme: 02.02.2023 - 08:57

Beşiktaş haberleri... Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, yeni transfer Amir Hadziahmetovic'i Sivasspor maçında 11'de başlatacak.

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Amir Hadziahmetovic, Sivasspor Maçında 11'e!

Beşiktaş, uzun bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Konyaspor'un yıldız oyuncusu Amir Hadziahmetovic'i kadrosuna kattı. Siyah-beyazlı takımda teknik direktör Şenol Güneş'in Boşnak yıldızı Sivasspor maçında ilk 11'de oynatması bekleniyor.

Amir için Konyaspor'a ödenecek ücret

Kartal, 25 yaşındaki Bosna Hersekli oyuncuya karşılık yeşil-beyazlı kulübe 3,2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Hadziahmetovic’in performansına bağlı olarak Konyaspor’a maksimum 1 milyon Euro'luk ek ödeme de yapılacak. 

Amir 400 bin Euro alacağından vazgeçti

Beşiktaş’a gelebilmek için 400 bin Euro (815 bin lira) alacağından vazgeçen Hadziahmetovic, siyah-beyazlı kulüple 4,5 yıllık sözleşme imzalayacak. Deneyimli oyuncu yıllık net 1,2 milyon Euro kazanacak.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan seri rekor
Habere Git

Kartal, Amir Hadziahmetovic’i tam zamanında kadrosuna kattı. Başarılı futbolcu; Gedson Fernandes’in sarı kart cezalısı, Josef de Souza ve Salih Uçan’ın sakat olması nedeniyle orta sahada büyük sıkıntı yaşayan Teknik Direktör Şenol Güneş’e adeta ilaç gibi geldi. 

Sivasspor maçında 11 başlaması bekleniyor

Skorer'de yer alan habere göre; Güneş’in, transferi için çok ısrarcı olduğu Amir’i kritik Sivasspor deplasmanında ilk 11’de sahaya süreceği bildirildi.

Bosna Hersekli futbolcu Beşiktaş’la ilk antrenmanına bugün çıkacak. Hadziahmetovic, Sivasspor deplasmanında büyük olasılıkla Gedson’un görevlerini üstlenecek.

İlgini Çekebilir
Kanarya, zorlu Adana Demirspor deplasmanında!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler