Şenol Güneş, F.Bahçe Maçı Öncesi İki Oyuncuyla Yakından İlgileniyor

İsa Kethüda
27.03.2023 - 09:04 | Son Güncellenme: 27.03.2023 - 09:11

Beşiktaş haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ı çalıştıran Şenol Güneş, Fenerbahçe ile karşılaşacakları derbi öncesi 2 oyuncuyla yakından ilgileniyor.

Şenol Güneş, F.Bahçe Maçı Öncesi İki Oyuncuyla Yakından İlgileniyor

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta mücadelesinde 2 Nisan Pazar günü saat 20.30'da Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, iki oyuncuyla özel olarak ilgileniyor. İşte detaylar...

Hürriyet'te yer alan habere göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe ile hafta sonu yapılacak karşılaşmada tek hedeflerinin 3 puan olduğunu belirtirken antrenmanlarda futbolcularıyla yakından ilgileniyor.

Güneş, Salih ve Ghezzal'a birebir uygulamalı çalışma yaptırdı

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde son idmanda taktik çalışmaları yaptıran Güneş özellikle Rachid Ghezzal ve Salih Uçan’a üzerinde birebir uygulamalı çalışma yaptırdı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş golcü oyuncu için 5 milyon Euro talep etti
Habere Git

Siyah beyazlı takımın Fenerbahçe karşısında ofansif ve defansif anlamda çok koşması gerektiğini belirten Güneş futbolcularını buna göre hazırladığını belirtti.

"Kazanma şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum"

Rakiplerinin zaaflarını bildiklerini dile getiren Güneş Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ ile yaptığı sohbette “Fenerbahçe iyi bir kadroya sahip, ligde bize göre şu an daha iyi konumdalar ama tempolu oynarsak kazanma şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum. 

"Sakatlık olmaması beni sevindiriyor"

Millilerimiz döndüğünde 11’i oluşturacağım. Şu ana kadar sakatlık olmaması beni sevindiriyor” dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’den ikinci hamle: Ali Koç...
Habere Git

Öte yandan Salih Uçan bu sezon siyah-beyazlı takımla çıktığı 24 maçta 3 gol ve 5 asist kaydetti. Bu sezon sakatlıklar ile başı dertte olan Ghezzal ise 21 maçta forma giyemedi. Cezayirli yıldız görev aldığı 7 maçta 2 gol ve 2 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler