Beşiktaş'ta Şenol Güneş, 4-1'lik Adana Demirspor Maçını Değerlendirdi

Orhan Gülek
21.05.2023 - 22:15 | Son Güncellenme: 21.05.2023 - 23:15

Süper Lig'in 35. haftasında Adana Demirspor'u deplasmanda 4-1'le geçen Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, 90 dakikanın ardından değerlendirmede bulundu.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş, 4-1'lik Adana Demirspor Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 35. haftasında Adana Demirspor'a konuk olan Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü maçı 4-1 kazanmayı başardı. 6 maçlık galibiyet, 13 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Kara Kartal'da teknik direktör Şenol Güneş, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

"Eksikleri de olan bir maçtı"

Hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Güneş, "Hataları ve eksikleri ile irdelenmesi gerekiyor. Bu oyunumuzun üstüne neler ekleyebileceğimize odaklanmalıyız. Hepsine teşekkür ederim, 4-1 iyi bir sonuçtu. Güzel işler oldu ama eksikleri de olan bir maçtı." dedi.

Şenol Güneş'ten birliktelik vurgusu

Siyah Beyazlı ekibin büyük bir bir camia olduğunu vurgulayan tecrübeli futbol adamı, "Ne 1 kişiyle ayağa kalkar, ne 1 kişiyle yok olur. Yönetim, taraftar, takım. Biz birlikteyiz. Araya nifak tohumu sokanlara izin vermeyelim." diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, "I pass " dedi!
Habere Git

"2-3 hafta dinleniyorsunuz, bir maç oynuyorsunuz"

Güneş ayrıca, maç sonu düzenlenen basın toplantısında TFF'ye eleştirilerde de bulundu.

Şenol Güneş açıklamasında; "Bu lig, sonuçlar ne olursa olsun mantık dışı, hukuk dışı bir lig. Bunu suçlamak için söylemiyorum. 2-3 hafta dinleniyorsunuz, bir maç oynuyorsunuz. Bir takımın puanı yok, oradan 3 puan alıyor. Şu an o şansımız görünmüyor ama Galatasaray-Fenerbahçe maçı oynanacak, sonra onların maçı yok. Şampiyon belirlenmiş olacak ve lig onlar için bitmiş olacak. Fenerbahçe yarışa devam etseydi onun da maçı yok. Bir tanesi devam etseydi, diğerinin maçı bitseydi ne olacaktı? Bir hafta maç ne oldu diye bekleyecekti." dedi. 

"Bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum"

Deneyimli teknik direktör sözlerinin devamında; "Hakemle ilgili çok konuşmak istemedim ama maç içerisinde ben bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum. Biraz sağlığım bozuktu herhalde. Midem rahatsızdı. Belki ondan olabilir. Faullerin birçoğunun seyirci baskısı altına verildiğini hissettim. Bizim kulübedeki oyuncunun gördüğü penaltı için VAR'a gitmesine gerek yok." açıklamasında bulundu. 

Beşiktaş, Adana'da bir ilki gerçekleştirdi

Siyah beyazlılar bu galibiyetle Adana Demirspor'u bu sezon sahasında yenen ilk takım olmayı başardı.  Siyah-beyazlılar, Süper Lig'de puanını 74'e çıkarırken, Adana Demirspor ise 63 puanda kaldı.

Kartal'da yeni hedef Kasımpaşa

Süper Lig'in bir sonraki haftasında Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Adana Demirspor'un rakibi ise İstanbulspor olacak.

Senin için hazırladığımız haberler