Şenol Güneş'ten VAR ve hakem açıklaması: "Konuşursak ağır oluyor!"

21.08.2023 - 00:19 | Son Güncellenme: 21.08.2023 - 00:58

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası Teknik Direktör Şenol Güneş açıklamalar yaptı.

Şenol Güneş'ten VAR ve hakem açıklaması: "Konuşursak ağır oluyor!"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 2. hafta mücadelesinde Beşiktaş, sahasında Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı.

Siyah-Beyazlı ekipte Teknik Direktör Şenol Güneş, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Kazanmamız gereken bir maçtı"

Güneş, "Futbol sahada oynanıyor, oynanmadan kazanılmıyor, sürprizler olabiliyor. Kazanmamız gereken bir maçtı. Rakibin atak sayısı azdı. İkinci yarı top tutarız diye bazı oyuncularımızı aldık. O da olmadı. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaşlı futbolcular hakeme isyan etti: "Top nasıl auta çıktı?"
Habere Git

"İkinci yarıda çıkışlarda top tutamadık"

Kalabalıkken defans arasına atılan topta penaltıdan golü yedik. O pozisyonu vermemek gerekiyordu. 1-0 öne geçtiğimizde bile baskılarımız çok iyi değildi. İkinci yarıda çıkışlarda top tutamadık. 

"Sürekli baskılı oynamak istedik"

Gittiğimiz zaman daha fazla pozisyon üretmemiz gerekiyordu. Sürekli baskılı oynamak istedik. Fizik olarak ayakta kaldılar. Net pozisyonlar bulduk, bunları daha fazla bulabilirdik. Yapamadık. Rakibin az pozisyonda gol atması... Üzgünüz" dedi. 

"VAR, hakem konuşursak ağır oluyor"

Açıklamalarına devam eden Güneş, "Rakip geldiği için değişiklik yaptık. Top tutmakta başarılı olamadık, karşılamada sıkıntı yaşadık. Önde Aboubakar ve Chamberlain ile net pozisyonlar bulduk. Oyunu koparmak gerekiyordu. VAR, hakem konuşursak ağır oluyor. Gerek yok. Autsa gol değil, aut değilse bilmiyorum... Penaltı, hakem bir karar verdiyse herhalde görmüş vermiştir" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Pendik şoku!
Habere Git

"Sen nasıl yayıncı kuruluşsun!"

Güneş son olarak, "Sen nasıl yayıncı kuruluşsun! Tarafsız olması mümkün değil zaten de, bana saygısızlık yapmalarını kabul edemem. Yayıncı kuruluşu uyarıyorum. Benim söylemediklerimi kamuoyu oluşturmak için konuşuyorsanız bunu kabul edemem" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler