Güntekin Onay: ''Beşiktaş’ın maçlarında sıfır puan felaket bir tablo''

08.11.2019 - 04:17 | Son Güncellenme: 08.11.2019 - 03:02

Güntekin Onay: ''Beşiktaş’ın maçlarında sıfır puan felaket bir tablo''

Güntekin Onay ve Metin Tekin, bu gece temsilcilerimizin UEFA Avrupa Ligi’nde oynadıkları karşılaşmaları Bein Sports ekranlarında değerlendirdi:

''Mönchengladbach ve Roma'nın olduğu grupta lider olabilmek çok önemli''

 
Metin Tekin: Başakşehir için şu anda Mönchengladbach ve Roma'nın olduğu grupta lider olabilmek çok önemli.  Başakşehir sezon sonuna kadar ligde potada yer alacaktır. Sezona Malatyaspor ve Fenerbahçe mağlubiyetiyle başladılar ama kötü de oynamadılar.
 

Metin Tekin: Boyd'un bugün attığı gol lig maçlarında öz güvenine yansıyacaktır. Ben, Abdullah Avcı'nın Denizlispor maçında Lens yerine Boyd'u tercih edeceğini düşünüyorum. Lens'in pozisyonu sarı kart, kırmızı kart ağır.

Metin Tekin: Grubun tahmin edilebilir bir dengesi yok. Herkesin çıkabileceği bir tablo oluştu son 2 maçta. Maçların hikayesinde olacak en enterasan sonuç 0 puanda kalması olurdu Beşiktaş'ın. O oldu

Güntekin Onay: Beşiktaş’ın maçlarında sıfır puan felaket bir tablo. Belki de üstüne bir şey söylemeye gerek yok. Beşiktaş gibi bir takım maç sonunda UEFA Avrupa Ligi’nde puansız kalır mı? Tabii ki maçlar da çok enteresan geçti.

Güntekin Onay: Maçların hepsini kazanabilirdi ya da puan alabilirdi Beşiktaş. Son dakika golleri, bugün olduğu gibi hatalı kararlar maçları Beşiktaş’tan aldı götürdü. Gruptan çıkmayı hak etti de sıfır puanda da değil. 

Senin için hazırladığımız haberler