Güntekin Onay ekran fotoğrafı paylaştı! Acun Ilıcalı'yı yine kızdıracak

16.02.2022 - 10:35 | Son Güncellenme: 16.02.2022 - 10:47

Spor spikeri Güntekin Onay'dan Acun Ilıcalı'yı çok kızdaracak bir hamle geldi. Onay, Exxen platformunda maç izlerken problem yaşadığını belirten ekran görüntüsünü paylaştı.

Güntekin Onay ekran fotoğrafı paylaştı! Acun Ilıcalı'yı yine kızdıracak

Daha önce Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda maç izlerken problem yaşadığını belirten Güntekin Onay, Ilıcalı'yı kızdırmıştı. Onay, yaptığı son paylaşımda yine maç izleyemediğini vurgulayarak sosyal medyadan ekran görüntüsü paylaştı ve "Acun dostum kızıyor da şu an maçı izleyemiyorum Exxen'de" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu başladı. Exxen platformundan yayınlanan karşılaşmaları izleyemediğini belirten beIN Sports yorumcusu Güntekin Onay yaptığı paylaşımla Acun Ilıcalı'ya göndermede bulundu.

"Acun dostum kızıyor da şu an maç izleyemiyorum"

Güntekin Onay maçın açılmadığı ekran görüntüsünü sosyal medyadan paylaşırken, "Acun dostum kızıyor da şu an maçı izleyemiyorum. Exxen'de. İlk yarıyı seyrettim , ikinci yarı yayın yok." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Güntekin Onay yanıldı, Fatih Terim'i unuttu!
Habere Git

Daha önce de tartışmışlardı

Güntekin Onay daha önce de Exxen'e üye olamadığını belirterek sitem etmişti. Onay sosyal medyadan paylaştığı mesajında "Exxen'e üye olabilmek için 1.5 saattir uğraşıyorum. Web sitesinden başaramadım. 9300'a mesaj attım. Ücret ödendi, bu kez de şifre gelmedi. 19:45 maçlarına yetişemedim. 22:00 için umudum devam ediyor!" demişti.

"Teknik sorunumu kişisel algılamasına şaşırdım"

Güntekin Onay ise daha sonra yaptığı paylaşımla Acun Ilıcalı'nın meseleyi kişiselleştirmesine şaşırdığını belirterek, Exxen ile ilgili yaşadığı sorunun halledildiğini duyurarak, "Girişimciliği, projeleri ve başarılarıyla gurur duyduğum değerli dostum Acun Ilıcal'nın Exxen ile ilgili yaşanan teknik sorunumu kişisel algılamasına şaşırdım. Bu kadar emek ve büyük yatırım var. Farkındalık olsun ki bunlar yaşanmasın. Arkadaşlar aradı, sağ olsunlar. Halloldu." ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler