Güntekin Onay: ''Quaresma serüveni bitti''

25.01.2019 - 23:06 | Son Güncellenme: 25.01.2019 - 23:55

Güntekin Onay: ''Quaresma serüveni bitti''

Güntekin Onay, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Beşiktaş'ın sahasında BB Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından konuştu.

Onay'ı söylediklerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

''Oğuzhan gözden çıkarılmış''

Oğuzhan tamamen gözden çıkarılmış gibi görünüyor. Bugün Beşiktaş’ın orta sahada ihtiyacı olmasına rağmen hoca oyuna almadı. Beşiktaş Oğuzhan’ı kazanmalıydı. Futbolcu takım için bir varlık. Her kulüp böyle yapmalı.

Erzurumspor’un attığı golde Necip uzaklaştırmak istiyor. Yayın orda birinin olmaması ciddi bir eksiklik. Atış kullanıldıktan sonra savunmanın öne çıkması lazım. Burada çok geride kalmışlar ve gol bölgesinde oyuncu topla buluşuyor. Golde bir refleks ile beraber sakarlık söz konusu.

Ljajic’in oyun liderliğini almasını ve Şenol Güneş’in ona bunu vermesi lazım. Dorukhan da gole yakın ve gol becerisi olan bir oyuncu. Güzel bir kafa golü attı.

''Quaresma serüvenini bitti''

Quaresma’nın hareketi çok net bir kırmızı kart. Topla oynama şansı da yok. Ben Quaresma serüveninin bu akşam ile beraber, kırmızı kart ve beraberliğin ardından biteceğini düşünüyorum.

Beşiktaş şampiyonluk yarışında çok büyük bir yara aldı. Bu 2 puan kaybı değil, büyük bir yara. Psikolojik açıdan ve puan açısından bu kayıp Beşiktaş’a çok olumsuz bir tablo getirebilir.

 

Senin için hazırladığımız haberler