Güntekin Onay: 'Sivasspor'un etkili hücum silahları karşısında Fenerbahçe...'

13.04.2018 - 11:49 | Son Güncellenme: 13.04.2018 - 11:49

Güntekin Onay: 'Sivasspor'un etkili hücum silahları karşısında Fenerbahçe...'

Güntekin Onay, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak olan Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşması hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Sivasspor'un oyun planı ne olacak?

Fenerbahçe'nin Galatasaray karşısında topa fazla sahip olduğunu düşünmüyorum. Samet Aybaba'nın burda planı ne olacak? Burda Samet Aybaba'nın Fenerbahçe analizi çok önemli.

Fenerbahçe sabırlı oynadı

Fenerbahçe Malatya'da Malatyaspor'u yendi. Kendi yarı sahasında sabırla bekledi. Golü bulduktan sonra defansif oynadı. Alanları iyi kapattı.

Savunmada lider

Aslında Fenerbahçe'nin alametifarikası bu. Fenerbahçe'nin en iyi yaptığı şey duvar olmak. İkinci bölgenin savunmasını iyi yapabilen takımlardan biri.

Son haftalarda bunu çok iyi yapıyorlar. Şu anda ligin en az golü yiyen takımı değil ama defansı çok iyi yapan bir takım. 

Fenerbahçe tuzağa düşmeyecek

Rakip, topu Fenerbahçe'nin  cezasahasına taşıdığı zaman birebirlerde stoperlerin ve beklerin sorun yaşadığını görüyorum. İkinci bölgenin savunmasını iyi yapan bir takım olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen Fenerbahçe, Sivasspor'un tuzağına düşmeyecek.

Sivasspor'un etkili hücum silahları var

Aykut Kocaman da analizci bir teknik adam. Fenerbahçe topu almayacak bence. En azından bir 15-20 dakika dengeli bir oyun oynayacak. Robinho, Bifouma, Kone gibi önde tehlikeli ve hızlı oyuncuları var Sivasspor'un. Fenerbahçeyi tuzağa düşürmek isteyen bir Sivasspor olacak. Aynı Beşiktaş ve Başakşehir maçında olduğu gibi.

Senin için hazırladığımız haberler