Burhan Can Terzi Yazdı: Gün'ün Şeffaflığı Ve Domenec Torrent

Salim Manav
06.01.2022 - 12:23 | Son Güncellenme: 06.01.2022 - 12:39

Galatasaray'da Fatih Terim'in ekibine Guardiola'nın yardımcısı Domenec Torrent dahil edilecek. Cimbom'daki süreci Burhan Can Terzi kaleme aldı. Detaylar haberimizde...

Burhan Can Terzi Yazdı: Gün'ün Şeffaflığı Ve Domenec Torrent

Burhan Can TERZİ - Terzinin Atölyesi

Salı günü saat ikiye yaklaşırken, henüz hiçbir yerde yazılmamışken bir bilgi geldi: Galatasaray, Guardiola'nın yardımcısıyla görüşüyor diye. Hemen haberi doğrulatmaya çalıştım. Görüştüğüm yetkililer "Biz Fatih Terim ile devam edeceğiz, yeni teknik adam düşüncesi yok ama teknik ekibe takviye yapmayı düşünüyoruz" şeklinde cevaplar aldım.

Yarım saat sonra Erhan Kaan Adıgüzel kardeşim Habertürk'te Guardiola'nın yardımcısı haberini patlattı. Herkes yeni teknik adam olarak algıladı ancak Galatasaray'ın yeni teknik direktör olarak değil antrenör düşüncesi vardı. Bir anda Işıtan Gün topun ağzına koyuldu. Ama kimse başkan Burak Elmas'ın mesajını doğru okuyamamıştı ya da okumak istemiyordu.

Başkan Elmas da işaret etmişti

Elmas, "Hiçbir yönetim kurulu üyemiz Galatasaray SK Başkanı olarak çizdiğim vizyon ve kendisinden talep ettiğim görevler dışında şahsi bir aksiyon almamıştır" mesajını paylaşmıştı. Yani her şey benim bilgim dahilinde diyordu. Halihazırda Fatih Terim Hoca ile devam edeceğini belirten Elmas'ın Guardiola'nın yardımcısı olarak yansıyan ancak şu an yardımcısı olmayan Domenec Torrent ile Fatih Terim'e yardımcı hoca olarak düşündüklerini aslında söylüyordu.

Fatih Terim'le probleminin olmadığını söyledi

Işıtan Gün de dün gece olayın bu şekilde olduğunu net olarak açıkladı hem de kendisine sert eleştiri yapılan kanalda. Işıtan Gün, bilerek, isteyerek, cesurca, hiç çekinmeden aleyhinde en sert yorumların yapıldığı kanalı seçti. İstese Galatasaray Televizyonu'nu seçebilirdi. Ancak o iyi anlaşılmak istendi ve tüm algıları yıktı. Fatih Terim ile aralarında bir problem olmadığını ifade etti.

Premier Lig'den gelmiyor ki

İnsanlardan şu soru işareti oluştu. Bir yardımcı hoca neden Premier Lig'den, Süper Lig'e yardımcı hoca olarak gelsin ki... Galatasaray yönetiminin görüştüğü kişi Domenec Torrent... İspanyol antrenör uzun yıllar beraber çalışsa da şu an Guardiola'nın yardımcısı değil. Ve ayrıldıktan sonra önce ABD sonra Brezilya'da teknik adamlık yaptı. Ama onun alamet-i farikası ikinci adamlık ve şu an boşta. Yani Premier Lig şartlarını bırakıp gelmiyor.

Senin için hazırladığımız haberler