Güray Vural: Beşiktaş'a iyi oynayıp kaybetmiştik, telafi oldu
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Süper Lig'de Antalyaspor'a Yeni Malatya önünde 3 puanı getiren Güray Vural, hem geçen haftaki Beşiktaş maçını hem de bu karşılaşmayı yorumladı.

Son 5 Haber

Çorum FK'nın son golcü adayı Portekiz'i sallayan Ramirez!

Ingolitsch: "Fenerbahçe gibi güçlü bir takıma karşı burada oynamak kolay değildi"

İsmail Kartal: "Taktik disiplinden vazgeçmedik"

Sturm Graz maçı kaybetti ama gönülleri kazandı

Oosterwolde sahalardan ne kadar uzak kalacak? Maç sonunda açıklama geldi
- Haberin Kaynağı:
AJANSSPOR-HABER
Süper Lig'de Antalyaspor, Yeni Malatyaspor'u Güray Vural'ın son dakikada attığı golle 1-0 yendi. Takımına kritik 3 puanı getiren tecrübeli futbolcu karşılaşmanın ardından açıklamada bulundu.

Güray, "Geçen hafta da iyi bir oyun oynamıştık. Oradan istediğimiz puanı aldık geldik buraya. Bir galibiyet almamız gerekiyordu. İyi bir takımız. Beşiktaş maçını iyi oyunla 2-0'dan kaybettik" dedi.
Antalyasporlu futbolcu, "Bir seriye ihtiyacımız vardı. İnşallah cuma günü de kazanırsak milli araya da mutlu gireriz. Pozisyon üretiminde sıkıntı yaşamıyoruz, bitirici kısmında zorlanıyoruz. Bunun ekstra çalışmalarını hocalarımız yapıyor zaten" ifadelerini kullandı.
Kırmızı-beyazlıların yabancı futbolcularından Fredy Riberio da "Gerçekten zor bir maçtı. İki takımın da savaştığı bir maç oldu. Zor bir dönemden geçiyoruz. Son dakikalarda çok puan kaybettik. Bu kez biz son dakikada gelen golle 3 puanı aldık. Hocamız bizle konuşuyor ama oyuncu grubu olarak da bu sıkıntılı dönemle alakalı bir geri bildirim yapıyoruz, nasıl düzeltebiliriz diye. Bugün de son dakika gelen golle de takım bir reaksiyon göstermiş oldu" yorumunu yaptı.
