Güray Vural'dan Milli Takım açıklaması!

20.03.2017 - 19:02 | Son Güncellenme: 20.03.2017 - 19:02

AJANSSPOR - Kayserispor'da gösterdiği performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve A Milli Takım'a seçilen Güray Vural, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç'e açıklamalarda bulundu.

Milli Takım'da önemli olan devamlılık!

"Tabii ki de çok gururlu ve mutluyum. Fatih hocama teşekkür ediyorum. Tekrar beni Milli Takım'a çağırdığı için mutluyum. Demek ki iyi performans gösterdiğiniz zaman Fatih Hoca da tekrar çağırabiliyor. Önemli olan devamlılık burada. Sonuçta hocamız şans verdiği sürece en iyisini yapmak istiyorum. Ne kadar şans bulursam, en iyi şekilde o formanın hakkını vereceğimi düşünüyorum."

Hedef Dünya Kupası

"Bizim için önemli olan Finlandiya maçı var. Kendi evimizde galip gelmemiz gereken bir maç.Güçlü, iyi bir takımız. Galip geleceğimizden şüphe yok. Diğer maçları da kazanıp, en iyi şekilde grup aşamasını tamamlamak istiyoruz. Dünya Kupası'na gitmek hedefimiz. Şu an takımda moral gayet iyi."

"Her kampa çağrılmak..."

"Milli Takım'a seçildiğimi ilk eşimle paylaştım. Onu aradım o da öğrenmişti. Performansımdan dolayı davet edilmem gurur verici. Her kampa çağrılmak, benim hedefim olacak. İnşallah süre bulurum.Sergen Hoca, hem Kayseri hem de Türk futbolu adına çok katkı verdi. Kendi adıma da çok katkısı oldu. Kayseri'ye gelmemde etkili oldu. Gaziantepspor maçı şanssızlık oldu. Uzun bir süre mağlup olmamıştık. Böyle mağlubiyetler olacaktır. Önemli olan bunu devam ettirmemek."

 Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler