Eren Dinkçi, Vincenzo Montella'ya mesaj gönderdi

Orhan Gülek
30.09.2023 - 14:52 | Son Güncellenme: 30.09.2023 - 14:55

Almanya Bundesliga ekiplerinden Heidenheim forması giyen Eren Dinkçi, milli takım tercihi olarak Vincenzo Montella'ya mesaj gönderdi. İşte tüm detaylar...

Eren Dinkçi, Vincenzo Montella'ya mesaj gönderdi

AJANSSPOR - HABER

Almanya Bundesliga ekiplerinden Heidenheim forması giyen Eren Dinkçi, önemli açıklamalarda bulundu.

"Futboldan daha fazla keyif alıyorum"

Werder Bremen'den Heidenheim'a kiralık olarak giden ve buradaki performansıyla dikkat çeken 21 yaşındaki futbolcu, kendisi için işlerin neden bu kadar iyi gittiğine yönelik gelen soru karşısında, "Futboldan daha fazla keyif alıyorum" cevabını verdi.

"Hepsi benim için birer bonus"

Kulübüyle oynayacağı maçların, attığı gollerden daha önemli olduğunu aktaran genç futbolcu, "Sezon öncesinde de söyledim. Goller, asistler bunların hepsi benim için birer bonus. Ben sadece oynamak ve futbolla eğlenmek istiyorum" sözlerini sarf etti.

Eren Dinkçi'den milli takım açıklaması

Türkiye U19 için 1 maç oynayan, Almanya U20'de ise 3 maça çıkan Eren Dinkçi, davet alması halinde Türkiye'yi seçeceğini söyledi. Dinkçi, "Son milli takım arası sırasında Stefan Kuntz ve teknik direktörümüz Frank Schmidt arasında temas vardı. Geniş kadrodaydım ama maalesef sonunda olmadı" açıklamasında bulundu.

"Gerçekleşecek bir hayal"

Eren Dinkçi, milli takım konusunda sözlerini, "Bu konuda hiç stres yapmıyorum ve gerçekleşirse mutlu olurum." diye sürdürdü. Genç futbolcu ayrıca, bunun "Gerçekleşecek bir hayal" olduğunu aktardı.

Eren Dinkçi'nin performansı

Heidenheim forması altında bu sezon 6 maçta sahaya çıkan Eren Dinkçi, 5 gol attı ve 1 asist yaptı.

2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor

Sağ kanatta ve santrforda forma giyebilen genç futbolcunun bonservisinin bulunduğu Werder Bremen ile sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

Senin için hazırladığımız haberler