Gurbetçi yıldız Fenerbahçe veya Beşiktaş'a değil La Liga'ya transfer oluyor

Burak Alaca
07.12.2023 - 18:26 | Son Güncellenme: 07.12.2023 - 18:41

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da ilgilendiği Freiburg'lu gurbetçi yıldız seçimini La Liga'dan yana yaptı. Eski futbolcu Ali Güneş açıkladı. İşte detaylar...

Gurbetçi yıldız Fenerbahçe veya Beşiktaş'a değil La Liga'ya transfer oluyor

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilgilendiği Bundesliga ekibi Freiburg'un gurbetçi sol beki Berkay Yılmaz'ın geleceği hakkında eski Beşiktaş ve Fenerbahçeli futbolcu Ali Güneş, Radyospor'dan Özgür Sancar'a konuştu.

"İspanyol bir şirketle anlaştılar"

Berkay gibi Freiburg'ta yaşayan Ali Güneş, genç sol bek hakkında ''Berkay'ın kendisi ve babasıyla çok iyi görüşüyorum. Transfer gelişmelerinden haberim var. Yeni bir menajerlik şirketiyle anlaştılar. İspanyol bir şirket." ifadelerini kullandı.

Real Betis'e transfer olmak üzere

Oyuncunun La Liga yolunu tutacağını düşünen Güneş "Real Betis'le pazarlık hâlindeler. Oraya gideceğini düşünüyorum. Beşiktaş'a ya da Türkiye'de bir başka takıma gelmez. Çok yetenekli bir oyuncu ve ben onun geleceğini İspanya'da görüyorum." dedi.

İlgini Çekebilir
Tadic: "Beşiktaş'ta neler oluyor bilmiyorum"
Habere Git

Transfer devre arasında bitebilir

Freiburg ile ile sözleşmesi devam eden oyuncunun devre arasında transfer olacağını düşünen eski futbolcu "Freiburg'la 1 buçuk yıl daha sözleşmesi var. Betis, ikna edebilirse Ocak ayında da transferi gerçekleşebilir'' dedi.

Bu sezon Alman ekibi ile 6 maça çıktı

Bu sezon Freiburg formasını Almanya Kupası'nda 2 defa terleten genç milli yıldız, U19 takımı ile de  4 maça çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler