Gürcistan'ın yıldızı Georges Mikautadze Premier Lig'e transfer oluyor

Cem Ergün
30.06.2024 - 16:50 | Son Güncellenme: 30.06.2024 - 17:06

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024'te performansıyla dikkat çeken Gürcü yıldız Georges Mikautadze, Premier Lig yolunda. İşte detaylar...

Gürcistan'ın yıldızı Georges Mikautadze Premier Lig'e transfer oluyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Gürcistan Milli Takımı formasıyla EURO 2024'te fırtınalar estiren Georges Mikutadze'nin performansı kayıtsız kalmadı. Premier Lig ekibi, Gürcü yıldızı transfer etmek için harekete geçti.

Mikautadze'ye Premier Lig kancası

İngiltere'nin köklü gazetelerinden Guardian, Premier Lig kulübü West Ham United'ın, Fransız ekibi Metz'in formasını giyen Georges Mikautadze'yi transfer etmek için girişimlere başladığını ifade etti.

Teklif yapıldı

Haber detayında West Ham'ın, Metz'e ilk teklifini ilettiği ancak henüz kabul edilmediği kaydedildi. İngiliz ekibin, Lille'den Jonathan David ve Lyon'dan Jake O'Brien ile ilgilendiği de aktarıldı.

Turnuvanın parlayan yıldızı

EURO 2024'te gösterdiği performansla yıldızlaşan Gürcistan'ın forveti Georges Mikautadze, grup aşamasına 3 gol atmayı başardı. Mikautadze, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye ağlarına da bir gol attı.

Gol krallığında zirvede

Mikautadze, şu anda attığı 3 golle EURO 2024'te gol krallığı yarışında da zirvede yer alıyor. F Grubu'ndan üçüncü olarak çıkmayı başaran Gürcistan, son 16 turu maçında İspanya ile karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler