Gürcistan'ın yıldızı Khvicha Kvaratskhelia'dan Türkiye açıklaması!

Cem Ergün
13.06.2024 - 17:11 | Son Güncellenme: 13.06.2024 - 17:15

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024'te ilk maçında Gürcistan ile karşılaşacak. Bu maç öncesi Gürcülerin dünya yıldızı Khvicha Kvaratskhelia, açıklamalarda bulundu.

Gürcistan'ın yıldızı Khvicha Kvaratskhelia'dan Türkiye açıklaması!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Türkiye, EURO 2024'te ilk maçında Gürcistan ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Gürcü futbolcu Khvicha Kvaratskhelia, en önemi maç olarak Türkiye karşılaşmasını gördüğünü belirtti. İşte detaylar...

"Duygu yüklüyüz"

İtalya Serie A ekibi Napoli'nin formasını giyen Khvicha Kvaratskhelia, UEFA'nın internet sitesine EURO 2024 hakkında açıklamalarda bulundu. İlk maçta Türkiye ile karşılaşacak olan Gürcü futbolcu, "Buraya sadece katılmak için gelmedik; EURO 2024'e damgamızı vurarak tarihe yeni bir sayfa eklemek istiyoruz. Tamamen turnuvaya odaklanmış durumdayız. Gürcistan'da herkes ilk maçımızı bekliyor. Duygu yüklüyüz." dedi.

"En önemli maç"

Türkiye karşılaşmasını "En önemli maç" olarak nitelendiren yıldız isim, "En önemli maç olarak gördüğümüz Türkiye karşılaşmasına elimizden geldiğince hazırlanıyoruz. Çünkü başladığımız ruh haliyle yola devam edeceğiz. 18 Haziran'da Gürcistan'ı bir bütün olarak göreceğiz ve kazanmaya çalışacağız. Umarım müsabaka lehimize sonuçlanır ve hedefimize ulaşırız. Her takım gibi ilk hedefimiz grup aşamasını geçmek ve bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

"Herkesle savaşacak büyük bir takım olduk"

Sözlerine devam eden Khvicha Kvaratskhelia, "Tecrübeli ve genç oyunculardan oluşan bir kadroya sahibiz. Herkesle savaşabilecek büyük bir takım olduk. Guram Kashia, gerçek bir kaptan. Bize liderlik ediyor ve gerçek bir kaptanın saha içi ve dışında yapması gereken her şeyi yapıyor. Genç oyuncuları her gün sıkı çalışmaları konusunda uyarıyor" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler