Gustav Isaksen bombası! İki yıllık anlaşma sağlandı

Özgür Koç
21.07.2024 - 14:46 | Son Güncellenme: 21.07.2024 - 15:02

Ypatığı 5 transferin ardından Youssef En-Nesyri için de geri sayıma geçen Fenerbahçe'nin Lazio forması Gustav Isaksen ile anlaşma sağladığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Gustav Isaksen bombası! İki yıllık anlaşma sağlandı

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, yaptığı önemli transferlerle dikkatleri üzerine çekti. Sarı-lacivertli ekip yaz transfer döneminde kadrosuna Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Allan Saint-Maximin ve Levent Mercan'ı kadrosuna kattı. Ayrıca yönetim, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak oynayan Çağlar Söyüncü'nün bonservisini aldı.


En-Nesyri'yi transferi de bitiyor

Michy Batshuayi ile yolların ayrılmasının ardından forvet arayışlarına başlayan Fenerbahçe, Sevilla'nın Faslı yıldızı Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katmak üzere. Oyuncuyla anlaşan sarı lacivertliler İspanyol kulübüyle aradaki son pürüzleri de hallettikten sonra transferi tamamlayacak.

Fenerbahçe Isaksen ile anlaştı iddiası

Bu arada İtalya'dan sarı lacivertliler için flaş bir iddia geldi. çizme basının iddiasına göre Fenerbahçe Serie A ekibi Lazio'nun 23 yaşındaki Danimarkalı sağ kanat oyuncusu Gustav Isaksen ile anlaştı.

Sözleşme 2028'e kadar

Haberin detayında sarı lacivertli yönetimin sağ kanadın yanı sıra sol kanat ve forvette de oynayabilen 23 yaşındaki oyuncu ile 2028 yılına kadar anlaşmaya vardığı ileri sürüldü.

Yllık 2 milyon Euro kazanacak

Sarı lacivertlilerin Danimarkalı futbolcuya transferin gerçekleşmesi halinde yıllık 2 milyon Euro ödeyeceği aktarıldı.

12 milyon Euro'ya transfer oldu

Lazio, Isaksen'i geçtiğimiz sezonun başında Midtjylland'den 12 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Isaksen, geride kalan sezonda Lazio ile 40 maçta 3 golve 4 asistlik performans sergiledi.

2028'e kadar sözleşmesi var

Kulübüyle 2028'e kadar sözleşmesi bulunan Gustav Isaksen'in güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olarak gösteriliyor.



Senin için hazırladığımız haberler