Gustavo kuralları: Tatlıdan uzak dur, erken yat!

08.01.2021 - 17:42 | Son Güncellenme: 08.01.2021 - 17:45

Fenerbahçe haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Luiz Gustavo, özel hayatı hakkında ilginç itiraflarda bulundu. İşte detaylar...

Gustavo kuralları: Tatlıdan uzak dur, erken yat!

Ahmet UYKAN AJANSSPOR

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Luiz Gustavo, özel hayatı hakkında ilginç itiraflarda bulundu. Profesyonel yaşantısı ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Sambacı, özellikle beslenme ve uyku konusunda çok hassas olduğunu söyledi.

Eşim ve oğlumla ters düşüyoruz

Alanyaspor galibiyetinin ardından FB TV'ye konuk olan Gustavo,"İyi beslenmeye çalışıyorum. Fakat bu bazen zor oluyor. Çünkü  eşim ve çocuğum var. Onlar abur cabur yemeyi çok seviyor. Çocuğum 'Tatlı yemek istiyorum' dediğinde 'Hayır' diyorum. Çok erken yatıyorum. Oğlum oyun oynamak istiyor ama erken yattığım için 'Hayır' diyorum. Eşimle bu yüzden tartışırız" ifadelerini kullandı.

Nerede oynadığım önemli değil

Fenerbahçe'nin son durumunu ve kendi performansını da değerlendiren Sambacı,"Biz hatalarımızdan dersler aldık. Kendimizi düzelttik. Bu şekilde seri galibiyetler geldi. Maç maç daha da iyi olacağız. Ben bu kulübe yardım etmeye geldiğimi daha ilk gün söylemiştim. Hangi mevkiide oynadığım önemli değil" ifadelerini kullandı.

Başarı için özverili olmak şart

Gustavo, başarısının sırrını ise şöyle özetledi: "Özveri olmadan başarı gelmez. Hayatta hiçbir şey kolay değil. Her an savaşmanız gerekiyor. Benim felsefem bu. Belki birçok futbolcu benim gibi düşünmediği için üst seviyelere gelemiyor. Her zaman mesleğime konsantre oluyorum. Çünkü ben ne istediğimi biliyorum."

Senin için hazırladığımız haberler