Fenerbahçe'nin göndermek istediği Luiz Gustavo'nun ayrılmaya niyeti yok

15.03.2022 - 08:45 | Son Güncellenme: 15.03.2022 - 09:24

Fenerbahçe'de yüksek maaşı sebebiyle yönetimin elden çıkartmak istediği Brezilyalı orta saha Luiz Gustavo'nun takımdan ayrılmaya niyeti yok. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin göndermek istediği Luiz Gustavo'nun ayrılmaya niyeti yok

Fenerbahçe'de eski teknik direktörler Ersun Yanal ve Erol Bulut'un vazgeçilmezi olan ancak daha sonra yaşadığı sakatlıklarla formasını kaptıran Luiz Gustavo'nun sarı lacivertlilerden ayrılmaya niyeti yok.

11'e girmekte zorlanıyor

Fenerbahçe'de yüksek maaşı sebebiyle yönetimin elden çıkartmak istediği Luiz Gustavo takımda kalmak istiyor. Ersun Yanal ve Erol Bulut dönemlerinde 11'in değişilmezi olan Luiz Gustavo, artık 11'e girmekte zorlanıyor.

Menajeriyle yönetime bildirdi

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Bu sezon sakatlığı sebebiyle birçok maçta forma giyemeyen Luiz Gustavo, menajeri aracılığıyla takımdan ayrılmak istemediğini bildirdi. Ancak Fenerbahçe yönetimi, 34 yaşındaki orta sahayla devam etmeyi düşünmüyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray-Beşiktaş, Galatasaray-Fenerbahçe’yi geçti!
Habere Git

Lyon'dan gelen teklif reddedilmişti

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezonun sonunda bitecek olan Luiz Gustavo'ya, geçen yaz Fransa'nın Lyon takımından 7 milyon euroluk teklif gelmiş ancak yönetim bu teklifi reddetmişti.

Gustavo bu sezon 14'ü Süper Lig olmak üzere 20 maça çıkarken, 1 gol 1 asistlik katkı sağladı. Brezilyalı orta sahanın performansı ise oyunu yavaşlattığı gerekçesiyle taraftarlardan geçer not alamamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler