Gustavo'dan şampiyonluk sözleri: 'Sezon sonunda...'

09.01.2021 - 10:58 | Son Güncellenme: 09.01.2021 - 11:00

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin kaptanı Luiz Gustavo, takımın performansının artmasının ardından şampiyonluk ve kendisi hakkında açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Gustavo'dan şampiyonluk sözleri: 'Sezon sonunda...'

Fenerbahçe'nin 33 yaşındaki kaptanı Luiz Gustavo, takımın gidişatından memnun olduğunu dile getirirken, şampiyonluk açıklaması yaptı.

Tecrübeli futbolcu takımın performansının sevindirici olduğunu söyledi.

"Bu şekilde devam edersek..."

Fanatik'in haberine göre Gustavo, “Maç maç daha iyiye gideceğiz. Önümüzde uzun maç serisi var ama bu şekilde devam edersek, sezon sonu istediğimiz yerde oluruz” dedi.

"Karımla tartışıyoruz"

Eşi ve çocuğuyla yeterli şekilde vakit geçiremediğini itiraf eden Gustavo, “Evdeyken iyi besleniyorum ama bu bazen zor oluyor. Çünkü eşim ve çocuğum var, onlar kötü besleniyor. Çocuğum tatlı istiyor, ‘Hayır’ diyorum. Erken yattığım için onunla oynayamıyorum. Bazen karımla bu nedenle tartışıyoruz” ifadelerini kullandı.

"Örnek aldığım futbolculardan aldım"

Çalışkanlığıyla genç futbolculara örnek olması hakkında gelen yorumlar için ise Gustavo, “Ben de bunu örnek aldığım futbolculardan öğrendim. Başarının böyle geldiğini öğrendim. Futbolun sağlamış olduğu her şeye minnettarım ve karşılığını vermeye çalışıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler