Gustavo'nun menajeri açıkladı! 'Marsilya ararsa her şey farklı olur'

22.06.2021 - 17:19 | Son Güncellenme: 22.06.2021 - 17:49

Transfer haberleri... Luiz Gustavo Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Menajerinden Gustavo - Marsilya hakkında transfer açıklaması geldi. İşte detaylar...

Gustavo'nun menajeri açıkladı! 'Marsilya ararsa her şey farklı olur'

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fenerbahçe'nin yıldız orta sahası Luiz Gustavo'nun menajeri Roger Wittmann, tecrübeli oyuncunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. 

Fenerbahçe, Gustavo için 4 milyon Euro istiyor

Sarı - lacivertli takımın Luiz Gustavo'nun ayrılmasını izin verebileceği ancak 2023'e kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun transferinden en az 4 milyon Euro kazanmak istediği basına yansımıştı. 

Gustavo'nun menajerinden transfer açıklaması

33 yaşındaki futbolcunun menajeri Roger Wittmann, eski takımı Marsilya ile anılan Gustavo için ''Medyanın böyle haberlere ilgisi oluyor ancak bir söylenti hakkında yorum yapmak istemiyorum. Luiz'in Marsilya'da büyük bir hatıra bıraktığını ve taraftarların onu çok sevdiğini biliyorum'' dedi.

''Marsilya, Gustavo için beni aradığı gün her şey farkı olur''

Wittman, ''Sadece söylentilere dayalı bir şey hakkında konuşamayız ancak Marsilya Luiz Gustavo için beni aradığı gün her şey farklı olur. Bunu konuşmanın şu an için anlamı yok'' diyerek sözlerini tamamladı. 

Gustavo'nun geçen sezon Fenerbahçe'deki performansı

Geçtiğimiz sezonda sarı - lacivertli forma ile 37 maça çıkan Luiz Gustavo, 1 gol atıp 1 asist yaptı. Gustavo'nun Fenerbahçe ile 30 Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler