Guti: “Hiç tanımadığım bir antrenörle çok olumlu bir deneyimdi”

03.02.2021 - 18:56 | Son Güncellenme: 03.02.2021 - 19:02

Dış haberler… Guti Hernandez, Beşiktaş’ta yardımcı antrenörlük yaptığı dönemle ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Guti, Beşiktaş’taki yardımcı antrenörlük dönemiyle ilgili neler söyledi? Detaylar haberimizde…

Guti: “Hiç tanımadığım bir antrenörle çok olumlu bir deneyimdi”

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Real Madrid’in ve Beşiktaş’ın eski yıldızı Guti Hernandez, bu günlerde kariyerini teknik direktör olarak devam ettiriyor.

Geçtiğimiz haziran ayında, İspanya 2.Ligi ekiplerinden Almeira’daki teknik direktörlük görevinden ayrılan İspanyol çalıştırıcı, El Pais’e açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ta, Şenol Güneş’in yardımcılığını yaptığı dönemle ilgili konuşan Guti, “Hiç tanımadığım bir antrenörle çok olumlu bir deneyimdi. Başka bir çalışma şekli gördüm. Antrenör olarak soyunma odasında profesyonel bir yaşama başladım ve mesleğin sahip olduğu zorlukları gördüm. Elimden geldiğince yardım etmeye, büyümeye ve öğrenmeye çalıştım” ifadelerini kullandı.

Öte yandan 44 yaşındaki menajer, 2018-2019 sezonunun başında Şenol Güneş’in yardımcısı olarak kulübede görev almış, sezon sonunda ise görevinden ayrılıp, 2019-2020 sezonunda İspanya 2.Ligi ekiplerinden Almeira’nın teknik direktörlük koltuğuna oturmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler