Guti İstanbul'a geliyor

19.06.2018 - 13:02 | Son Güncellenme: 19.06.2018 - 10:12

Beşiktaş’ta yeni sezon öncesi merakla beklenen soru cevabını buldu. Teknik direktör Şenol Güneş’in yardımcılığını yapacak isimler arasında adı geçen Guti ile 3 yıllık anlaşma sağlandı. Siyah-Beyazlılar, eski futbolcusu Guti'yle 3 sezon için yıllık 350 bin euro karşılığında anlaşmaya vardı!

Real Madrid ile adı özdeşleşen ve şu anda dünya devinin altyapısında görev yapan Guti’yi takımda görmeyi çok isteyen başkan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bayram nedeniyle aradığı Şenol Güneş’ten İspanyol hoca için olumlu yanıt aldı. İlhan MansızMustafa Doğan ve Yusuf Şimşek isimleri arasından Guti’yi tercih eden Güneş’in “Futbolculuğu döneminde saygın bir isimdi. Beşiktaş’ta önemli işler yaptı. Faydalı olacaksa benim açımdan sorun olmaz. Yabancılarla iletişimde önemli rol oynayabilir” dediği öğrenildi.

YILLIK ÜCRETİ 350 BİN EURO 

Bu cevabın ardından İlhan Mansız, Yusuf Şimşek ve Mustafa Doğan gibi isimleri eleyen Orman, Guti ile iletişime geçti. Genç antrenöre Güneş’in sözlerini aktaran Orman, yıllık 350 bin Euro’dan 3 sezonluk bir sözleşme teklif etti. Teklifi kabul eden Guti, “Beşiktaş benim yuvam. Şenol Güneş gibi önemli bir teknik adamla çalışmak da bana gurur verecek” dedi. Real yetkililerinden izin isteyecek olan Guti’nin birkaç gün içinde İstanbul’a geleceği öğrenildi. (Habertürk)

Senin için hazırladığımız haberler