Guti, Real Madrid'in teknik direktörü mü olacak? Flaş iddia...

28.02.2019 - 16:58 | Son Güncellenme: 28.02.2019 - 19:58

Guti, Real Madrid'in teknik direktörü mü olacak? Flaş iddia...

Beşiktaş yardımcı antrenörü Guti hakkında flaş bir açıklama geldi. Peki, Guti Real Madrid'in başına mı geçecek?

Skorer'in haberine göre, Leganes'te forma giyen Real Madrid futbolcusu Oscar Rodrigues, Guti hakkında açıklamalarda bulundu. Genç futbolcu eski hocasının Real Madrid'e gidebileceğini dile getirdi.

Leganes’te bu sezon şu ana kadar 22 La Liga maçında forma giyen, 2 gol-4 asist kaydeden Rodrigues, kendisinin gelecek sezondan itibaren Real Madrid'de forma giymek istediğini söyledi.

Rodrigues, "Guti sevdiğim bir teknik adam. Real Madrid’de genç takımda önemli işlere imza attı ve ben onun tarzını, yaptıklarını beğeniyorum. Bizlere zamanında verdiği tavsiyeler de hatırımızda. Real Madrid A takımının başına geçebilir" dedi.

Beşiktaş yönetiminden Fikret Orman'a Guti baskısı!

Hayal kırıklığı ile biten derbi sonrası yöneticiler, Fikret Orman'a yaptıkları baskıyı artırdı. "Şenol Güneş, bu haliyle katkı veremez. Sezonu Guti ile bitirelim" görüşü savunuluyor.

Beşiktaş için Fenerbahçe derbisi tam bir yıkım haline geldi. 3-0 üstünlükten 12 dakikada skorun 3-3'e gelişi; yönetim, futbolcu ve taraftarlarda öfke yarattı. Eleştiri oklarının hedefinde teknik patron Şenol Güneş var. A Milli Takım'ı devralması beklenen tecrübeli hocanın kendini Beşiktaş'a vermediği yönündeki görüşler yönetim kurulu içindeki isimlere de sirayet etti. 

Sözcü'de yer alan habere göre, kurmayları, Başkan Fikret Orman'a "Şenol Güneş, bu haliyle katkı veremez. Daha geç olmadan değişime gidilmeli. Sezonu Guti ile bitirelim. Bundan kötüsü olmaz" görüşünü dile getiriyor. 

Orman dışında, yönetim içinde Güneş'i isteyen ismin kalmadığı sürülüyor. 22 ve 25 Mart'taki milli maçlara kalan sürenin azalmasıyla durumun daha da kötü olacağı konuşuluyor. Ay-Yıldızlılar, 11 Şubat'ta Lucescu'nun ayrılmasından bu yana hocasız durumda.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak?

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in sezon sonunda görevi bırakacak olması ve Milli Takımın başına geçeceği resmen açıklanması yeni teknik direktörün kim olacağı konusunda camiayı dörde böldü.

İşte Güneş'in ayrılığı sonrasında en güçlü 4 aday:

Şenol Güneş Beşiktaş'taki görevinden sezon sonunda ayrılacak. Kendisi de istifa eden Başkan Yıldırım Demirören son icraatı olarak deneyimli teknik adamı 4 yıllığına göreve getirdi. Peki Beşiktaş'ta yeni teknik patron kim olacak?

İşte en güçlü 4 aday:

Slaven Bilic

1: Slaven Bilic: Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ittihad Cidde'deki görevini bırakan Slaven Bilic... Hırvat teknik adam da Siyah-Beyazlılar'a dönmeye sıcak bakıyor. Taraftarın da sevdiği Bilic'i Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulundaki arkadaşların bir çoğu istiyor.

Sergen Yalçın

2: Sergen Yalçın: Takımın efsane futbolcusu Sergen Yalçın tam anlamıyla taraftarın gönlünde yatan Aslan. Çekirdekten Beşiktaşlı Sergen için taraftar sosyal medya üzerinden seslerini duyurmak ve kamuoyu oluşturmak için çalışmalara uzun zamandır başladı. Sergen'in de en büyük hayali Beşiktaş'ı çalıştırmak. Sezon sonuna kadar köprünün altından çok sular akar ama Fenerbahçe taraftarının Ersun Yanal için yaptığı kamuoyu baskısını Beşiktaş taraftarı da yapabilirse bu birliktelik gerçekleşir.

Guti

3: Guti: Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve şimdiki antrenörü. O da teknik adamlık kariyerine başlamak ve 1 numara olmak istiyor. Beşiktaş'ı çalıştırmak istediğini saklamıyor. Dezevantajı tecrübesiz olması. Yönetim de genel olarak sıcak bakıyor, taraftar da seviyor ama bunlar Sergen ve Bilic'in önüne geçmesini sağlayacak ölçüde güçlü değil. Zaman ne gösterecek bilinmez ama Guti'nin şansı diğerlerine göre az.

Tamer Tuna

4: Tamer Tuna: Göztepe'yle yeniden anlaşmasa yarışta o da vardı. Beşiktaş taraftarı da yönetim de seviyor. Karizması sağlam. Göztepe'deki ilk senesindeki başarısı karizmasını yükseltti. Ancak sezon sonuna daha çok var. Şartlar değişir mi bilinmez ama bugünün şartlarında şansı çok az.

Senin için hazırladığımız haberler