Guti teknik direktör oluyor mu? Cenk Tosun dönüyor mu?

28.03.2019 - 14:15 | Son Güncellenme: 28.03.2019 - 17:15

Guti teknik direktör oluyor mu? Cenk Tosun dönüyor mu?
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Baki Mercimek, milli takımda Burak Yılmaz ile Cenk Tosun'un mükemmel bir uyum yakaladığını belirterek, "Cenk'in İngiltere'de kalmasını isterim; ama Everton zor bir takım hedeflere ulaşmak açasından; Cenk'in oynamaya ihtiyacı var. O nedenle Beşiktaş'a gelme ihtimali var" dedi. 
 
 
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Baki Mercimek, "Cenk'in Türkiye'ye döneceğini düşünmüyorum. Ama dönerse müthiş olar. Beşiktaş ve Cenk için çok sevinirim. Ayrıca Cenk'in Beşiktaş'a dönmesi kötü bir karar olmaz. Ülkesini özlemiş olur" dedi.
 
 
Kısa bir süre önce Beşiktaş'ın tesislerinde Guti'yle sohbet ettiğini belirten Baki, "Kendisine Beşiktaş'a çok büyük katkıları olduğunu ve futbol kariyerini saygı duyduğumu ve hayran olduğumu söyledim. O da benim Beşiktaş'ta oynadığımı bildiğini söyledi.  Teknik direktörlük görevi kendisine verildiğinde bu sorumluluk başarıyla taşıyacağını söyledim. Bence olabilir ve Guti'yi bunun için hazır gördüm. Ne olacağını bilmiyorum. Ama kişisel fikrim, bence Guti'ye bu şans verilmeli. Bence yönetimin ve başkan Fikret Orman'ın aklındaki ilk isim Guti. Bu benim kişisel fikrim" şeklinde konuştu. 
 
 

Domagoj Vida'nın Avrupa'da piyasasının çok yüksek olduğunu belirten Baki Mercimek, "Bence üst düzey bir oyuncu ve Avrupa'da pek çok takımın gündeminde. Quaresma'nın kesin olarak ülkesine, Porto'ya döneceğini söylemeyiz. Bence kalma olasılığı yüksek. Gidecekse de taraftar ona hak ettiği şekilde veda etmeli. Bence özel bir futbolcu. Bunu hak ediyor. Dorukhan Toköz,  genç olmasına karşın, baskıyı kaldırdı; müthiş bir performans sergiledi. Çok başarılı, adeta Atiba'ya futbolu bıraktıran bir performans sergiliyor" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler