Guti'den Arda Güler açıklaması! "Çok ilginç..."

19.09.2024 - 18:51 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 19:00

Bir dönem Türkiye'de Beşiktaş'ın formasını da giyen eski futbolcu ve Real Madrid yıldızı Guti Hernandez, milli futbolcu Arda Güler hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Guti'den Arda Güler açıklaması! "Çok ilginç..."

AJANSSPOR - HABER

Eski İspanyol futbolcu Guti Hernandez, ülkesinin basınından AS'a açıklamalarda bulundu. Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Guti, Real Madrid'in Türk yıldızı Arda Güler hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte detaylar...

"Ancelotti, Arda Güler'e daha fazla dakika veriyor""

Arda Güler'in daha fazla öne çıkacağını iddia eden Guti, "Ancelotti, Arda Güler'e daha fazla dakika veriyor. Çok ilginç bir oyuncu. Harika son pasları olan, gol atan bir orta saha. Önümüzdeki birkaç sezonda daha fazla ön plana çıkacak" açıklamasında bulundu.

"Bu, Galacticos'tan daha iyi bir kadro"

Kendi forma giydiği dönemdeki Real Madrid takımıyla şu anki takımı karşılaştıran Guti, Bu, Galacticos'tan daha iyi bir kadro. Çok iyi oyuncular var ve neredeyse hepsi genç. Real Madrid'de bir döneme damga vuracaklar" şeklinde konuşu.

Madrid'in "Los Galacticos" kadrosu

Real Madrid'de "Los Galacticos" lakabını alan ve dünyanın gelmiş geçmiş en iyi takımları arasında sayılan o kadroda; Ronaldo, Raul, Guti, David Beckham, Zinedine Zidane ve Roberto Carlos gibi isimler forma giyiyordu.

Guti'nin Real Madrid kariyeri

Real Madrid kariyeri boyunca 542 maçta forma giyen Guti, bu karılaşmalarda 77 gol ve 94 asiste imza atmayı başardı.

Beşiktaş karnesi

İspanyol devinden ayrılmasının ardından Beşiktaş'ın yolunu tutan Guti, 2010-2011 yılları arasında Siyah-Beyazlı formayla 40 maça çıktı ve 12 gol, 14 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler