Güven Yalçın 'güven' tazeledi

11.07.2020 - 08:44 | Son Güncellenme: 11.07.2020 - 08:46

Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup ettiği maçta 90. dakikada galibiyet golünü atan Güven Yalçın'ın takım içinde pozisyonu sağlamlaşıyor.

Güven Yalçın 'güven' tazeledi

Siyah-beyazlıların, 31. haftada sahalarında Kasımpaşa ile oynanılan maçta, Burak Yılmaz'ın 12. dakikada sakatlanmasıyla onun yerine Güven Yalçın oyuna girmişti.

Sonradan girdi, galibiyeti getirdi

90. dakikada attığı gol ile galibiyeti getiren Güven Yalçın, 3 puanı getiren oyuncu olarak takım içinde pozitif bir hava yarattı.

"Güven'i satmayın"

Skorer'in haberine göre Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise, daha önce yönetimle yaptığı görüşmede, “Gelen teklifleri kabul etmeyin. Güven’i bir yere bırakmam. O çok daha iyi yerlere gelecek.” ifadelerini kullanmıştı. Gelecek sezon bütçede küçülmeye Beşiktaş'ta, yabancı sınırlamasının da gelmesiyle Güven Yalçın'ın önemi artacak.

Fransız takımlar ilgileniyor

Özellikle Fransız ekiplerinin ilgilendiği belirtilen Güven Yalçın konusunda yönetim, cazip bir teklif gelmediği sürece 21 yaşındaki oyuncuyu satmayı düşünmüyor.

Kilo eleştirilerine yanıt verdi

Hakkında 'kilolu' olduğu yönünde eleştirilen alan Güven Yalçın, Kasımpaşa maçından sonra gösterdiği karın kaslarıyla da bu söylentilere yanıt vermiş oldu. Antrenmanlarda ekstra çalışmalar yapan Güven hakkında Sergen Yalçın ise memnuniyet duyuyor. Milli takım hedefini sürdüren Güven Yalçın, göstereceği performanslarla Şenol Güneş'in başında olduğu A Milli Takım'da düzenli şans bulmak istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler