Güven Yalçın Sergen Yalçın’ın gözüne girdi

İsa Kethüda
27.07.2021 - 23:01 | Son Güncellenme: 28.07.2021 - 12:28

Beşiktaş'ın hazırlık maçında Medipol Başakşehir'i 1-0 yendiği maçta golü atan Güven Yalçın, gösterdiği performansla Sergen Yalçın'ın gözüne girdi. İşte detaylar.

Güven Yalçın Sergen Yalçın’ın gözüne girdi

AJANSSPOR-ÖZEL

Son şampiyon Beşiktaş, sezon öncesi ilk hazırlık maçını Medipol Başakşehir ile oynadı. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın talebi nedeniyle maçı Beşiktaş YouTube kanalı yayınlamadı. Maça medya mensupları da alınmadı.

Sadece gol atmadı çok da çalıştı

Ajansspor’un ulaştığı bilgilere göre siyah beyazlılara galibiyeti getiren tek golü atan Güven Yalçın, sergilediği performansla da en çok öne çıkan isimlerden biri oldu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta flaş Valentin Rosier gelişmesi!
Habere Git

Sezon öncesi bireysel kamp da yaptı

2018 yılında Bayer Leverkusen’den transfer edilen 22 yaşındaki golcü, geçen sezonun ikinci devresini İtalya’nın Lecce takımında kiralık olarak geçirdi. Bu sezon Beşiktaş’ta forma savaşı vermek için kararlı gözüken Güven Yalçın, sezon öncesi bireysel bir hazırlık da yaptı. 

Oldukça fit bir görünüme kavuşan Güven Yalçın’ın sezon öncesi hazırlık çalışmalarındaki arzusu ve performansıyla Sergen Yalçın’ın gözüne girdiği öğrenildi. Gelen bilgilere göre Güven, bu sezon takımda kalacak.

İlgini Çekebilir
Ahmet Nur Çebi'den transfer müjdesi!
Habere Git

Kenan Karaman çok hırslı

Başakşehir maçında ikinci devre oyuna giren yeni transferlerden milli futbolcu Kenan Karaman’ın da çok hırslı mücadele ettiği bildirildi. 

Kanatta oldukça çalışkan bir görüntü sergileyen Karaman’ın yanı sıra altyapı oyuncularından Kartal Kayra Yılmaz ile takımın emektarlarından Necip Uysal’ın da maçın iyileri arasında yer aldığı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler