Güven Yalçın voleyi vurdu, Çizme'yi salladı!

03.10.2021 - 14:45 | Son Güncellenme: 03.10.2021 - 14:49

Beşiktaş forması giyen Güven Yalçın'ın Sivasspor'a attığı vole golü İtalya'da da gündem oldu. İşte detaylar...

Güven Yalçın voleyi vurdu, Çizme'yi salladı!

AJANSSPOR-HABER 

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında evinde Demir Grup Sivasspor'u 2-1 yendi. Bu maça attığı gollerle Güven Yalçın damga vurdu. Yalçın'ın performansı, İtalya'da da gündem oldu.

Güven Yalçın'ın vole golüne yer verdiler

Güven Yalçın'ın geçen sezon kiralık olarak oynadığı Lecce takımına yakınlığıyla bilinen Pianete Lecce’de yayınlanan haberde; siyah-beyazlı santrforun attığı vole golünün videosuna yer verildi.

"Güven Yalçın'ı hatırlıyor musunuz?"

Söz konusu haberde, "Güven Yalçın’ı hatırlıyor musunuz? Lecce’de kiralık oynamış, şöhreti kısa sürmüştü. İtalyan futboluna hiç adapte olamamıştı. Dün voleyle müthiş bir gol attı" denildi. 

Yükselişe geçti

Calcio Lecce internet sitesi de Beşiktaş ile futbolcunun yükselişe geçtiğine değindi. Haberde futbolcunun bu sezon 3 gol attığı ve Lecce'de istenilen performansa ulaşamadığı hatırlatıldı.

Lecce'de gol atamadı 

Beşiktaş'ın biraz zorunlu olarak ayrılan, İtalyan ekibi Lecce'de geçen sezon 11 maçta oynadı ama gol sevinci yaşayamadı. Güven Yalçın bu sezon Altay maçında 1 ve Sivasspor maçında 2 gol attı.

Gol için ne dedi? 

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Güven Yalçın, "Golde iyi vurdum. Tam hayal ettiğim gibi bir gol oldu. Takım olarak iyi oynadık. Tuhaf bir gol yedik. İkinci golde de şansım tuttu, o da gol oldu. Hak ederek kazandık. İkinci golde Rıdvan tam kafama kesti, bana çok bir şey kalmadı. Rıdvan'a teşekkür ederim. Her gün çalışıyorum. Hocanın güvenini boşa çıkarmak istemiyorum. Umarım böyle devam ederim. Takım olarak kazanmak benim için daha önemli. Çok önemli bir 3 puan aldık" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler