Güven Yalçın'dan olay açıklamalar!

03.02.2021 - 16:22 | Son Güncellenme: 03.02.2021 - 19:30

Dış haberler… Beşiktaş’tan, İtalyan Lecce ekibine kiralanan Güven Yalçın ile sözleşme imzalandı. Flaş açıklamalarla Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'a yüklenen Güven Yalçın Lecce’de “10” numaralı formayı terletecek. İşte detaylar…

Güven Yalçın'dan olay açıklamalar!

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Beşiktaş'tan sezon sonuna kadar İtalyan ekibi Lecce'ye kiralanan Güven Yalçın sözleşmeyi imzaladı. Yalçın, sezon sonuna dek “10” numaralı formayı giyecek.

İtalya Serie B ekiplerinden Lecce, Siyah-Beyazlılar’dan satın alma opsiyonuyla kiraladıkları Güven Yalçın ile sözleşme imzaladı.

22 yaşındaki genç futbolcu, “10” numaranın yeni sahibi oldu.

Siyah-Beyazlılar’da yönetim ve teknik direktör değişiklikleri sonrası şans bulamadığını belirten genç futbolcu, eski takımına ve Sergen Yalçın’a tepki göstererek, "Beşiktaş'ta teknik direktör ve başkan değişti. Sonrasında genç oyunculara daha az şans vermeye başladılar. Skor odaklı kadro seçimleri oldu. Bana göre tecrübeli oyuncuları daha fazla oynatmayı tercih ettiler. Başkan ve hoca değiştikten sonra genç bir oyuncu olarak bana çok az şans verdiler." ifadelerini kullandı.

Güven’in transferi ile ilgili açıklamalarda bulunan Lecce yöneticisi Pantaleo Corvino ise ''Güven Yalçın transferi bizim için imkansızdı ve biz, imkansız bir transferi gerçekleştirdik'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler