Güvence Gedson!

Orhan Gülek
19.04.2021 - 13:35 | Son Güncellenme: 19.04.2021 - 14:34

Galatasaray'da sezonun kırılma maçı olarak görülen Trabzonspor karşılaşması öncesi en büyük güvence Gedson Fernandes olacak. İşte detaylar...

Güvence Gedson!

Burhan Can Terzi - AJANSSPOR

Süper Lig'in 35'inci haftasında Göztepe'yi deplasmanda 3-1 mağlup ederek şampiyonluk yarışında iddialı bir duruma gelen Galatasaray'da gözler Trabzonspor karşılaşmasına çevrildi. 

Sezonun şu ana kadarki en kritik maçı olarak görülen müsabaka öncesi takımdaki bazı isimlerin performansı teknik heyete güven veriyor. Bu isimlerin başında da devre arasında kiralanan Gedson Fernandes geliyor.

Nefes aldırmıyor

Son iki maçtaki performansıyla adeta gerçek Gedson Fernandes'i herkese tanıtan Portekizli futbolcu, Göztepe karşılaşmasında yüzde 96 pas isabetiyle oynarken, 48 pasının 46'sı adresini buldu. 

Fernandes'in asıl dikkat çeken istatistiği ise 12 ikili mücadeleden galip çıkması ve rakipten 7 top kapması oldu. Adeta karşısındaki isimlere nefes aldırmayan 22 yaşındaki oyuncudan Trabzonspor karşısında da benzer performans bekleniyor. Fernandes'in asıl dikkat çeken istatistiği ise 12 ikili mücadeleden galip çıkması ve rakipten 7 top kapması oldu. Adeta karşısındaki isimlere nefes aldırmayan 22 yaşındaki oyuncudan Trabzonspor karşısında da benzer performans bekleniyor. 

Göztepe karşılaşmasından yıldızlaşan Kerem, Halil gibi genç oyuncular zorlu müsabakda da forma bekliyor.

Senin için hazırladığımız haberler