"Güveni boşa çıkarmayacağını biliyorum"

14.06.2020 - 14:45 | Son Güncellenme: 14.06.2020 - 14:45

"Güveni boşa çıkarmayacağını biliyorum"

Almayna Bundesliga takımlarından Schalke forması giyen genç savunma oyuncusu Ozan Kabak, Gillette PES Turnuvası’nın final haftasında önemli açıklamalarda bulundu.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ertelenmesi hakkında konuşan Kabak, "Birçok sakat arkadaşımız vardı. Hayırlısı böyleymiş. Milli Takım Whatsapp grubumuz var. Sık sık yazışıyoruz. Merih ve Hakan ağabey ile görüşüyorum. Düsseldorf’tan Kenan abi ve Kaan ağabey ile görüşüyoruz. Herkes var grupta. Oradan haberleşiyoruz. Galatasaray altyapısından da herkesle düzenli olarak haberleşiyoruz" dedi.

"Güveni boşa çıkarmayacak"

Başarılı savunma oyuncusu, Galatasaray'ın genç stoperi Emin Bayram'ın oynamasını çok istediğini ifade ederek, "Bizim altyapıdan gelen 2000 jenerasyonu vardı. Bu jenerasyonda sayamayacağım kadar yetenekli arkadaşımız var. Hepsi çok yetenekli ve onları çok iyi tanıyan biri olarak diyebilirim ki, fırsat bulduklarında değerlendirecek potansiyele sahipler. Bu fırsatı bulmaları için de çok çalışmaları gerekiyor. Emin ile küçüklükten beri tanışıyoruz. Oynamasını çok istiyordum. Oynadığında aradım, tebrik ettim. Elimden geldiğince deneyimlerimi ona anlatmaya çalıştım. Fatih hoca ona formayı verdiği an, o güveni boşa çıkarmayacağını biliyorum. Kendisi çok efendi bir çocuk. Şu an 17 yaşında. Gelişimi nasıl devam edecek, ne kadar süre alacak bunlar önemli… Fatih hoca hazır gördüğü an oynatacaktır, çünkü Fatih Hoca gençleri cesaretle sahaya süren bir isimdir" sözlerini kullandı.

Fatih Terim'in çok önemli bir teknik adam olduğunu vurgulayan Ozan, "Fatih hoca beni ligin son maçında oynatacağını söylememişti. Antrenmanlarda ağabeylerim de bana 'Her an oynayabilirsin, iyi gidiyor' diyorlardı. Fatih Hoca çok değerli. Her gittiğimde de kendisini ziyaret edip, elini öpüyorum. En son şubat ayında İstanbul’a gitmiştim ve yine kendisini ziyaret etmiştim" şeklinde konuştu.

Spor Arena'dan alınan habere göre; sağlık durumu hakkında da bilgi veren genç stoper, "Sakatlığımın üstünden 3 ay geçti. Son 3 maçtır da üst üste oynuyorum, kendimi çok iyi hissediyorum. Şenol hoca ile ilk kez A Milli Takım'a davet edildiğimde tanışmıştım. Bizlerle çok ilgili, her zaman her fırsatta bizleri arıyor. Sürekli iletişim halindeyiz. Tecrübelerini bize çok güzel bir şekilde aktarıyor. Herkesin umutla baktığı bu takımın toplanmasında çok büyük bir emeği var. Onun liderliğinde çok iyi bir turnuva geçireceğimize inanıyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler