Hataysporlu futbolculardan Trabzonspor maçı sonrası açıklama

05.10.2024 - 21:18 | Son Güncellenme: 05.10.2024 - 21:33

Hatayspor, Süper Lig'de Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Hataysporlu futbolcular Guy-Marcelin Kilama, Cemali Sertel ve Görkem Sağlam açıklama yaptı.

Hataysporlu futbolculardan Trabzonspor maçı sonrası açıklama

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında Hatayspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 1-1 berabere bitti. Maçın ardından Hataysporlu futbolcular Guy-Marcelin Kilama, Cemali Sertel ve Görkem Sağlam açıklamalarda bulundu.

Kilama: "3 puanı kazanmak istiyoruz"

Guy-Marcelin Kilama, "Biz bugün 3 puanı kazanmayı çok istedik. Çünkü sezonun başından beri henüz bir 3 puan elde edememiştik. Onun arzusu vardı. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Bütün arkadaşlarım elinden geleni yaptı ama maç böyle sonuçlandı. Biz 3 puanı kazanmak istiyoruz. Önümüzdeki maçta 3 puanı alan taraf biz olmak istiyoruz" dedi.

Sertel: "Bu maçın önemi bizim için çok fazlaydı"

Cemali Sertel ise "Bu maçın önemi bizim için çok fazlaydı. İlk 3 puanımızı almak istiyorduk. İstediğimiz gibi de oldu, golü bulduk ama duran toptan gol yedik. Takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Olmadı, önümüzdeki maçlara odaklanacağız. 3 puanı alıp yukarılara çıkmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Sağlam: "Büyük takımlara karşı ekstra motivasyonla sahaya çıkıyorsun"

Hatayspor'un golünü kaydeden Görkem Sağlam, "Çalışılan bir pozisyon. Atakları çıktığımda orada bulunmam gerektiğini hocalarımız özellikle söyledi bana. Bugün nasip oldu. Orada ayağıma düştü, gol oldu. Büyük takımlara karşı ekstra motivasyonla sahaya çıkıyorsun. Bu motivasyonu bugün iyi bir şekilde sahaya yansıtabildiğimiz için çok mutluyum. 90, 95 dakika çok iyi mücadele ettik, pozisyonlara girdik, az pozisyon verdik. Takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler