Gyasi'den transferde Beşiktaş açıklaması!

27.04.2020 - 09:30 | Son Güncellenme: 27.04.2020 - 09:35

Transferde adı Beşiktaş ile sık sık anılan Edwin Gyasi'den geleceğiyle ilgili açıklama geldi. Futbolcu, siyah-beyazlılarla ilgili dikkat çeken sözler söyledi.

Gyasi'den transferde Beşiktaş açıklaması!

Beşiktaş'ta gelecek sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlıların gündemine gelen Edwin Gyasi transfer konusunda açıklamalar yaptı. Gyasi, Beşiktaş ile görüştü mü? Transfer konusunda ne düşünüyor? Detaylar ve gelişmeler haberde....

Gyasi'den transferde yeşil ışık

CSKA Sofia'daki Ganalı kanat oyuncusu Edwin Gyasi, Beşiktaş ile ilgili dikkat çeken sözler söyledi ve transfer için de yeşil ışık yaktı.

Edwin Gyasi: "Her oyuncu Beşiktaş'a gitmek ister"

Akşam'da yer alan habere göre; Gyasi “Beşiktaş ile henüz bir sözleşme imzalamadım. Açıkçası her oyuncu Beşiktaş’a gitmek ister, çünkü bu büyük bir kulüp. Türkiye’yi seviyorum ve Türkiye’de oynamak bir zevk olacak” diye konuştu.

Gyasi'nin sözleşmesi ne zaman bitecek?

Başarılı oyuncunun kulübü ile olan sözleşmesi 2021 yılının haziran ayında bitiyor. Ancak ekonomik kriz yaşayan Bulgaristan ekibi CSKA Sofia oyuncusunu bu dönemde elden çıkarmaya sıcak bakıyor. İki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor.

Gyasi'nin maliyeti ne kadar?

Kısa süre içinde transferin açıklaması bekleniyor. Ganalı oyuncu geçtiğimiz sezon 22 maçta 4 gol, 5 asistlik performas sergiledi. Gyasi’nin güncel piyasa değeri ise 650 bin euro.

Senin için hazırladığımız haberler