GZT Giresunspor, Amilton'a teklif sundu!

Ali Bozkurt
14.01.2022 - 20:11 | Son Güncellenme: 14.01.2022 - 20:26

GZT Giresunspor, Antalyaspor'dan ayrılan Brezilyalı oyuncu Amilton'u transfer etmek istiyor. Ayrıca Beşiktaş'ın gündemine gelen Elkeson'u Antalyaspor gündemine aldı.

GZT Giresunspor, Amilton'a teklif sundu!

Salim MANAV - AJANSSPOR 

GZT Giresunspor, Antalyaspor'dan ayrılan Amiltona teklif yaptı. Kardeniz ekibinin gündemine Amilton sezon başında da gelmişti. Giresunspor ayrıca, Akdeniz ekibinden Crivelli'yi de listesine ekledi. Öte yandan Antalyaspor, Giresunspor ve Beşiktaş'ın gündeminde olduğu iddia edilen Elkeson ile ilgileniyor. 

Antalyaspor, Amilton ile yollarını ayırdı

Antalyaspor, 2018-2019 sezonunda Portekiz ekibi Desportivo Aves ekibinden transfer edilen Brezilyalı Amilton Minervino ile karşılıklı anlaşarak yol ayrımına gitti. Kırmızı beyazlı ekibin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, orta saha oyuncusuna teşekkür edildi.

Elkeson kimdir?


32 yaşındaki Elkeson, Çin'de çıktığı 185 maçta 122 gol ile 52 asist kaydetti ve performansıyla göz doldurdu. Ülkesi Brezilya dışında sadece Çin'de forma giyen deneyimli santrforun şu anki güncel piyasa değeri 4 milyon Euro.

2016'da Guangzhou'dan Shanghai'ye 18.5 milyon Euro'ya transfer olan Sambacı, 2019'da eski takımına geri döndü. Guangzhou ile sözleşmesi sona eren Elkeson'un şu anda bonservisi elinde bulunuyor.

Enzo Crivelli kancası

Başakşehir'den ayrıldıktan sonra Antalyaspor'a transfer olan Enzo Crivelli'yi Giresunspor, transfer listesine ekledi. Bu sezon 11 karşılaşmaya çıkan golcü oyuncu, henüz skora etkide bulunamadı.

Senin için hazırladığımız haberler