GZT Giresunspor-Kasımpaşa maçında Hakan Keleş, şansızlıktan dert yandı

Orhan Gülek
16.01.2022 - 18:36 | Son Güncellenme: 16.01.2022 - 18:40

Son dakika spor haberleri... Süper Lig’in 21. haftasında evinde Kasımpaşa’ya 2-0 mağlup olan Giresunspor'da Hakan Keleş, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

GZT Giresunspor-Kasımpaşa maçında Hakan Keleş, şansızlıktan dert yandı

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Giresunspor kendi sahasında Kasımpaşa'yı ağırladı. Zorlu müsabakayı 2-0'lık skorla İstanbul ekibi Kasımpaşa kazandı. Karşılaşmada Giresunspor'da Pelupessy 30. dakikada kırmızı kart gördü. Bu sonuçla Kasımpaşa puanını 21'e yükseltirken Giresun 25 puanda kaldı.

Maç sonu Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, açıklamalarda bulundu.

"Kazansaydık avantaj sağlayacaktık"

Keleş "Erken gol, kırmızı kart ve yaklaşık 60 dakika oyuncularım 10 kişi oynadılar. iyi mücadele ettik. iyi bir takıma karşı oynadık. Kazansaydık avantaj sağlayacaktık, kaybettik. Biraz şanssızlıklar bugün biraz yakamızdaydı ve istediğimiz 3 puanı alamadık. Kasımpaşa'yı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kasımpaşa'yı 'kar' da durduramadı
Habere Git

"Trabzon'a kazanmak için gideceğiz"

Gelecek hafta Trabzonspor deplasmanına gideceklerini de dile getiren Keleş, zorlu maç öncesi şu ifadeleri kullandı:

"Eksiklerimiz devam ediyor, bir de kırmızı kart. Şu an bir tane porta saha oyuncumuz kaldı o da Flavio. Trabzon maçı tabii zor olacak. Hele 3 gün sonra oynayacağız ve ligin favori takımıyla karşılaşacağız. Orada da mücadelemizi yapacağız. Kazanmak için gideceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler