Haaland 6’lıyı buldu! Gideceği takımlar belli…

04.03.2021 - 13:20 | Son Güncellenme: 04.03.2021 - 14:18

Son dakika haberleri… Borussia Dortmund’un Avrupa devlerini peşinden koşturan golcüsü Erling Haaland’ın kariyer planında yalnızca 6 takım var. Alman basını, Norveçli yıldızın gidebileceği kulüpleri açıkladı. Detaylar haberimizde…

Haaland 6’lıyı buldu! Gideceği takımlar belli…

AJANSSPOR-HABER

Avrupa futbolunun yükselen değeri Erling Haaland ile ilgili haberler gündemden düşmüyor. Futbolun devlerinin sezon sonu kadrosuna katmak için yarıştığı Borussia Dortmund’un golcüsü kariyer planını yaptı. Henüz 20 yaşında olan genç yetenek yalnızca 6 kulüpten birinde oynamayı düşünüyor.  

Gözü Avrupa'nın en büyüklerinde

Alman Bild gazetesinin haberine göre, Haaland’ın hedefinde İngiltere Premier Lig’den Manchester City, Manchester United ve Liverpool, La Liga’dan Real Madrid ve Barcelona, Serie A'dan da Juventus var. 

Chelsea'ye kötü haber

Golcü futbolcu bu 3 lig ve 6 dev takımdan başkasına transfer olmayı düşünmüyor. Bu gelişme özellikle yıldız futbolcuyu çok isteyen Chelsea kulübü için kötü haber olarak değerlendirildi. 

Dortmund'la 45 maçta 43 gol

Geçtiğimiz sezonun Ocak ayında Red Bull Salzburg'dan Dortmund'a transfer olan Haaland şu ana kadar sarı siyahlı formayla çıktığı 45 maçta 43 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler