Haaland ile Sörloth'tan karşılıklı övgüler

08.09.2020 - 00:42 | Son Güncellenme: 08.09.2020 - 01:02

Son dakika haberi...Norveç'in golcüleri Erling Haaland ile Alexander Sörloth 5-1 kazanılan Kuzey İrlanda maçının ardından birbirlerini övdü. Peki Haaland ile Sörloth ne dedi? İşte detaylar...

Norveç'in Kuzey İrlanda'yı 5-1 yendiği maça 11'de başlayan ve 2 gol 1 asistle oynayan Haaland ile Sörloth açıklamalar yaptı.

Etkili bir görüntü sergileyen ikili, mücadelenin ardından birlikte oynamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Sörloth ne dedi?

Trabzonspor forması giyen Sörloth, "Bu galibiyet özgüven yarattı. Avusturya maçından sonra tamamen farklı görünmemiz gerektiğine karar verdik. Bundan sonra dinlenmemeliyiz, bu performansımızı sürdürmeliyiz. Haaland ile çok iyi anlaştık. Birbirimize benziyoruz ve nerede top isteyeceğimizi biliyoruz. İkinci gole bakın. Dönüp bakmadı bile çünkü nerede olduğumu biliyordu. Haaland gibi bir partnerim olduğu için şanslıyım" dedi.

Haaland'ın sözleri

Dortmund'un genç golcüsü Haaland ise, "Zihinsel ve fiziksel olarak hazırlanmalı, mükemmel plana sahip olmalı ve mükemmel bir maç çıkarmalıyız. Sörloth ile birbirimizi iyi tamamlıyoruz. Kuzey İrlanda maçında siz de gördünü, eğlenceli bir geceydi ikimiz açısından. İyi çalışıyoruz ve bunun karşılığını aldık" ifadesini kullandı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler