Haaland, Juventus'un kapısından dönmüş! Sebebi...

19.05.2020 - 15:42 | Son Güncellenme: 19.05.2020 - 15:48

Borussia Dortmund forması giyen Erling Haaland'ın Juventus'a neden transfer olmadığını menajeri açıkladı. Haaland ile ilgili çarpıcı gerçek...

Haaland, Juventus'un kapısından dönmüş! Sebebi...

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Almanya Ligi takımlarından Borussia Dortmund'da forma giyen Erling Haaland ile ilgili çarpıcı bir açıklama menajerinden geldi. Mino Raiola, Haaland'ın İtalyan ekibi Juventus'a neden transfer olmadığını açıkladı.

Haaland, Juventus'un transfer gündemine gelmişti

Salzburg ekibinde 22 maçta 28 gol atarak dikkatleri üstüne çeken Haaland'ın adı daha önce Juventus ile anıldı. İtalyan devi, genç golcüyü kadrosuna katmak istiyordu. Haaland'ın menajeri, teknik direktör Maurizio Sarri'nin genç oyuncuları kadroya monte etme gibi bir planı olmadığını söyledi.

"Juventus onu, 23 yaş altı takımına koyacaktı"

Raiola, La Republica'ya yaptığı açıklamada, "Haaland, Juventus'a neden gitmedi? Çünkü onu 23 yaş altı takımına koyacaklardı" ifadelerini kullandı.

Kadroda yıldızlar vardı, sivrilmesi zordu

Ayrıca haberde, Juventus'un kadrosunda zaten Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ve o sırada Gonzalo Higuain'in olduğu hatırlatıldı.

Dortmund'u seçti ve rüya başladı

Haaland, Juventus'a transfer olmak yerine Borussia Dortmund'u seçti ve 17 milyon Pound karşılığında imzayı attı.

Haaland, Dortmund'u sırtlıyor

12 maçta 13 gol atan Erling Haaland, takımı Borussia Dortmund'un Schalke 04 ile oynadığı Ruhr derbisinde de sahneye çıkarak gol atmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler