Erling Haaland Nottingham Forest'a hat-trick yaptı

Feride Kara
31.08.2022 - 22:29 | Son Güncellenme: 31.08.2022 - 23:26

Manchester City'nin Borussia Dortmund'dan transferi Norveçli yıldız Erling Haaland 38 dakika içinde Nottingham Forest ağlarına üç gol birden bırakmayı başardı

Erling Haaland Nottingham Forest'a hat-trick yaptı

İngiltere Premier Lig'de Erling Haaland fırtınası esiyor. Norveçli yıldız Manchester City tarihinde ilk 5 maçta 9 gole ulaşan ilk futbolcu oldu.

İkinci kez hat-trick

Bu sezon ilk hat-trick'ini Crystal Palace'a karşı yapan Haaland Nottingham Forest'a karşı 38 dakika içinde ikinci hat-trick'ini yaptı. Manchester City Nottingham Forest karşısında maçı 6- 0 kazandı. Mavililerin diğer gollerini Cancelo ve Alvarez (2) attı. City tarihinin en golcü oyuncusu Sergio Agüero'nun ilk beş haftada 8 gollük rekorunu kırarak ilk 5 haftada 9 gol attı. 

Babamı geçmek için uğraşacağım

 51 milyon sterlin karşılığında City'e transfer olan ve Palace maçının ardından babasının Premier Lig'de kendisinden daha fazla golü olduğunu hatırlatan Haaland "Maçtan önce kaç gol atacağımı düşünmüyorum. Tek odağım takıma elimden geldiğince fazla katkı yapıp, kazanmaya çalışmak. Babam muhtemelen benden daha çok golü olduğunu söyleyecek ama onu geçmek için çalışmaya devam edeceğim" demişti. 

Senin için hazırladığımız haberler