Haaland transferi için tam 5 futbolcu! Çılgın plan

10.07.2021 - 19:01 | Son Güncellenme: 10.07.2021 - 19:08

Transfer haberleri… Premier Lig devi Chelsea, Borussia Dortmund’un Norveçli golcüsü Erling Haaland’ı transfer etmek için 5 futbolcusunu gözden çıkardı.

Haaland transferi için tam 5 futbolcu! Çılgın plan

AJANSSPOR-HABER

Erling Haaland, Avrupa transfer piyasasının en çok konuşulan ismi olmaya devam ediyor. Borussia Dortmund’un 20 yaşındaki golcüsü yaz boyunca dev kulüpleri peşinden koşturacak gibi.  

Real, Barceona ve PSG, Haaland'ın peşinde

Daha önce adı birçok kulüple anılan Haaland için Real Madrid, Barcelona ve Paris Saint Germain’in önde olduğu söyleniyordu. Ancak bu konuda İngiliz basınından yeni iddia geldi.

Tuchel, Haaland transferinde ısrarcı

Express’te yer alan habere göre, Chelsea de Erling Haaland yarışına girdi. Norveçli yıldız için özellikle teknik direktörü Thomas Tuchel’in çok ısrarcı olduğu ve Maviler’in tüm imkanlarını zorlayacağı aktarıldı. 

Chelsea 158 milyon Euro teklif edecek

Haaland transferi adına tam 5 yıldız futbolcusunu gözden çıkaran Chelsea'nin, 158 milyon Euro'yu bulan bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu belirtildi. Haberde koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik açıdan zorluk çeken Avrupa devleri arasında en avantajlı kulübün Chelsea olduğu da yazıldı.

Chelsea'nin Haaland'a feda edeceği oyuncular

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea'nin Haaland için gözden çıkardığı futbolcular ise; Kepa Arrizabalaga, Tiemoue Bakayoko, Ross Barkley, Tammy Abraham ve Kenedy olarak açıklandı.

Satışlar gerçekleşirse görüşmeler başlayacak

İngiliz temsilcisinin gözden çıkardığı bu oyuncuları sattığı takdirde Erling Haaland için Borussia Dortmund ile görüşmelere başlayacağı bildirildi.

41 maçta 42 gol attı

20 yaşındaki Erling Haaland geçtiğimiz sezon Borussia Dortmund'da çıktığın 41 maçta 42 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler