Haaland yoksa Dortmund da yok!

03.12.2020 - 11:19 | Son Güncellenme: 03.12.2020 - 11:19

Borussia Dortmund ile Lazio Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etti ve takımlar sahadan birer puanla ayrıldı. Dortmund-Lazio maçında golleri kimler attı, Haaland ve Muriç neden oynamadı? İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

Şampiyonlar Ligi F Grubu 5. hafta maçında Borussia Dortmund ile Lazio kozlarını paylaştı. Dortmund-Lazio maçında takımlar sahadan 1'er puanla ayrıldı. Dortmund-Lazio maçıyla ilgili detaylar haberde...

Dortmund öne geçen taraf oldu

Signal Iduna Park Stadı'nda Borussia Dortmund ile Lazio arasındaki maç 1-1 bitti. Raphael Guerreiro'nun attığı golle Dortmund 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı da bu skorla üstün tamamladı.

Haaland ve Muriç oynamadı

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Lazio beraberlik golünü buldu. Lazio, 67. dakikada penaltıdan Ciro Immobile'nin golüyle skoru 1-1'e getirdi. Ayrıca Immobile, eski takımına karşı gol atmış oldu. Bu arada Dortmund'da sakat olan Erling Haaland bu maçta oynamadı. Lazio'da ise Vedat Muriç kadroda yer almadı.

Dortmund ve Lazio'nun Şampiyonlar Ligi'ndeki durumu

Alınan bu sonuçla Dortmund 10 puana yükseldi ve haftayı lider bitirdi. Lazio ise 9 puanla 2. sırada yer aldı. Dortmund, Devler Ligi'ndeki bir sonraki maçını deplasmanda Zenit ile oynayacak. Lazio da evinde Club Brugge ile kozlarını paylaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler