Haaland'dan İsrail - Filistin olayları sonrası Gazze açıklaması geldi

Orhan Gülek
11.11.2023 - 18:16 | Son Güncellenme: 12.11.2023 - 10:51

Manchester City'nin yıldız oyuncusu Erling Haaland devam eden İsrail - Filistin olayları nedeniyle sessizliğini bozarak ''Barış'' çağrısında bulundu. İşte detaylar...

Haaland'dan İsrail - Filistin olayları sonrası Gazze açıklaması geldi

AJANSSPOR - HABER

Manchester City'nin yıldızı Erling Haaland devam eden İsrail - Filistin olayları nedeniyle sessizliğini bozarak ''Barış'' çağrısında bulundu. 

Haaland'tan destek mesajı 

İsrail - Filistin arasında devam eden çatışma, dünyayı yasa düşürdü. Bu olayların ardından çeşitli alanlarda önde gelen isimler destek çağrısında bulundu. Manchester City'nin gol makinesi Erling Haaland destek mesajı yayımladı. 

Gol yeteneğinde azalma olmadı 

Ballon d'Or'u Lionel Messi'ye kaptıran Erling Haaland'ın gol yeteneğinde herhangi bir azalma olmadı. Yıldız oyuncu sahadaki başarısının yanı sıra, İsrail-Filistin arasında yaşanan olaylar için biraz zaman ayırdı. 

İlgini Çekebilir
Messi, Haaland'a 105 puan fark attı
Habere Git

Sosyal medya hesabından paylaştı

Erling Haaland, X hesabından gönderi paylaştı. Norveçli golcü, 9 nuarası eşliğinde yanında bir çocukla futbol sahasına yürürken ki fotografını kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Norveçli golcü, "Hiçbir masum çocuk ölmeyi hak etmez ve barış" diye yazdı. 

Erling Haaland'dan Filistin paylaşımı

Formunda düşüş yok 

Erling Haaland bu sezon Manchester City formasıyla 17 maçta süre aldı. 17 karşılaşmada da ilk 11'de başlayan Norveçli yıldız, 15 gol ve 3 asistlik katkı yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler