Haaland'ı yerden yerde vurdular: Fiyasko!

25.03.2021 - 13:14 | Son Güncellenme: 25.03.2021 - 13:18

A Milli Futbol Takımımız, 4-2 kazanılan Hollanda maçının ardından Norveç ile karşılaşacak. Norveç basını, Türkiye maçı öncesinde Erling Haaland'ı eleştirdi. Golcü futbolcu için çarpıcı bir başlık dikkatlerden kaçmadı. İşte Haaland'a yapılan eleştiriler...

Haaland'ı yerden yerde vurdular: Fiyasko!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

A Milli Futbol Takımımız, Hollanda karşısında 4-2 kazandı. Şenol Güneş ve öğrencilerinin bir sonraki rakibi Norveç olacak. Gruptaki rakiplerimizden Norveç, Cebelitarık'ı 3-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu. Ancak; Erling Haaland'ın performansı yoğun eleştiri aldı. Detaylar haberde...

Norveç'ta Haaland'a yüklendiler

Norveç basını, 62 dakika sahada kalan Erling Haaland'ın etkisiz bir performans gösterdiğini yazdı. İlk 11'de maça başlamasına karşın etkin görünmeyen genç golcüye sert eleştiriler de yapıldı. 

"Tam bir fiyasko"

Dagbladet, Borussia Dortmund'un golcüsü Erling Haaland için, "Fiyasko" başlığını attı. Haberde futbolcunun Cebelitarık'a karşı kötü oynadığı hatırlatılırken, "Bu maçı tekrar izlerseniz dünya futbolunun çok şey beklediği Haaland'ın vasat oynadığını görebilirsiniz. Gerçekten tam bir fiyaskoydu" ifadeleri kulanıldı. 

Norveç'in sıradaki rakibi Türkiye Milli Takımı

Norveç, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda 27 Mart Cumartesi günü Türkiye ile karşılaşacak. Bu maç öncesinde açıklamalar yapan Galatasaray'ın Norveçli sağ beki Martin Linnes, 'Türkler Haaland ile yüzleşmekten korkuyor' ifadesini kullandı. 

Burak Yılmaz'ın cevabı

Basın mensupları Burak Yılmaz'a Hollanda maçının öncesinde Linnes'in açıklamalarını hatırlattı. Martin Linnes'in bu açıklamalarıyla ilgili olarak, "Biz Haaland'dan korkmuyoruz. Onlar da bizden korkmasın. Sakin sakin, usul usul maçımızı oynayalım. Dünya Kupası için önümüzde 1.5 yıl var. Dünya Kupası'na katılmayı çok istiyorum, oynamak da isterim" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler