Hacılar Erciyesspor’da Emre Özden Kadro Dışı Bırakıldı

Akın Ungan
10.03.2023 - 14:14 | Son Güncellenme: 10.03.2023 - 14:23

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6.Grup ekiplerinden Hacılar Erciyesspor’da Emre Özden teknik heyet ve yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakıldı. Detaylar...

Hacılar Erciyesspor’da Emre Özden Kadro Dışı Bırakıldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6.Grup'ta mücadele eden Hacılar Erciyesspor, sürpriz bir karar aldı. Hacılar Erciyesspor'da Emre Özden teknik heyet ve yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakıldı.

Karar Mucurgücü maçı öncesi alındı

Ligin 17. haftasında oynanan Mucurgücü maçı öncesi alınan karar ile Emre Özden gözden çıkartıldı. Özden’in bundan sonraki süreçte kadroda yer almayacağı öğrenildi.

14 maçta 2 gol attı

Bu sezon 17. hafta sonunda 14 maçta forma giyen 1996 doğumlu Emre Özden 2 kez gol sevinci yaşadı.

İlgini Çekebilir
Fener turu zora soktu
Habere Git

"Isınmayı bırakıp kulübeye gelmiş"

Hacılar Erciyesspor Genel Sekreteri Yasin Mutlu İHA’ya yaptığı açıklamada, “Kendine yaptığını yakıştırabiliyorsa bizim açıklamamızda bir sorun yok. Ligin 16. haftasında oynadığımız Develigücü maçında teknik heyetin oyuna Süleyman Yasa’yı almasıyla beraber Emre Özden ısınmayı bırakıp yedek kulübesine gelmiş. Oyuncu değişiklik hakkımız olmasına rağmen ısınmayı bırakıp kulübeye gelmiş" dedi.

"Kendi kafasına göre hareket etmesinden dolayı bu kararı aldık"

Sözlerine devam eden Mutlu, "Kendi kafasına göre hareket etmesinden dolayı biz de böyle bir karar aldık. Emre Özden’in yolu bahtı açık olsun. Keşke böyle bir şey olmasaydı. Emre de bizim kendi evladımız. Biz hiçbirimiz bireysel hareket etmiyoruz. Burası Hacılar Erciyesspor Kulübü” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler