Hacıosmanoğlu'ndan Bakasetas'a çok ağır itham!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 27. haftada Başakşehir'in 2-1 kazandığı Alanyaspor maçında Bakasetas'ın, bilerek boş kaleye gol atmadığını öne sürdü.

Son 5 Haber

Mauricio Pochettino: "Yarın uyanıp Türkiye maçına odaklanacağız"

(YAZILI ÖZET) İskoçya - Fas | Maç Sonucu: 0-1

Antalyaspor A.Ş'nin yeni başkanı Mustafa Ergün oldu

VNL Ankara etabında Almanya’dan net galibiyet! Belçika’ya set vermedi

Farioli’den Alanyaspor’a vefa ziyareti! Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Alanyasporlu akasetas'ın, boş kaleye gol atmadığını iddia ederken, bordo-mavililere attığı golden sonra ise Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'i eliyormuş gibi sevindiğini söyledi.

İnternethaber'e konuşan Hacıosmanoğlu, şu ifadeleri kullandı:
"BUNDA ART NİYET VAR"
"Maç 0-0… Cisse sağ taraftan topu o bize ceza sahası dışından gol atma başarısı gösteren arkadaşa (Bakasetas) çıkartıyor. Kale karşısında bomboş, topa vurmuyor. Yengeç gibi sola doğru gidiyor. Kaleci kapatsın, ondan sonra atayım kalecinin üzerine diye… Normal maçta bu pozisyonlar oluyor ama 1 hafta sonra aynı arkadaş Trabzonspor'a gol atıp Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'i eliyormuş gibi seviniyorsa, bunda art niyet var. Kirli ilişkilerle yavru İstanbul takımı Başakşehir'e karşı bize ayak oyunları ile şampiyonluğu kaybettirirlerse bu camia bunu unutmaz."