"Hadi, Arda Kardeşler görmedi, ya Suat Arslanboğa?"

24.10.2020 - 21:28 | Son Güncellenme: 24.10.2020 - 21:28

Erzurumspor, Süper Lig'in 6. haftasında ağırladığı Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Erzurumspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam Galatasaray'ın attığı ilk golün öncesinde faul olduğunu söyledi.

Süper Lig'in 6. haftasında evinde Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Erzurumspor'da teknik direktör Mehmet Özdilek, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın 3 puanı hak ettiğini vurgulayan deneyimli teknik adam, "Oyunun içine müdahil olamadık. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Hak ettikleri 3 puan aldılar. 21 gün oynamadık. Dönüşümüz istediğimiz gibi olmadı" dedi.

"VAR nasıl görmedi?"

Galatasaray'ın attığı ilk golün öncesinde faul olduğunu ifade eden Özdilek, "Galatasaray'ın attığı golde Babel'in İbrahim'e yaptığı faul var. Arda (Kardeşler) Hoca görmedi, VAR'da Suat (Arslanboğa) Hoca var, ona nasıl görmedi? Mağlubiyete bahane aramak istemiyorum fakat 0-0 giden oyunda 1-0 geriye düşmek kötü oldu. O gol olmasa belki de biz devreye 1-0 önde gidereyeceğiz" diye konuştu.

Özdilek, basın toplantısında ise şunları söyledi:

''Beklentilerin altında kaldık. 8-9 oyuncunun bu tür müsabakalarda iyi oynaması lazım, maalesef buna ulaşamadık. Olayın ikinci tarafı hakem tarafı. Arda Kardeşler görmedi, VAR'da Suat Arslanboğa var, ona nasıl görmedi? Faul’ün nasıl olduğunu bana anlatılırsa sevinirim. VAR olmasa penaltı da gitti, hocanın gözü önünde. Hata olur da bu sefer niyetler başka yöne mi gidiyor diye düşünüyorsunuz. Bu kadar kolay olmamalı. Böyle kazanacaksak kazanmayalım zaten. Arda (Kardeşler) Hoca görmedi, VAR'da Suat (Arslanboğa) Hoca var, ona nasıl görmedi?"

Senin için hazırladığımız haberler