Hadise, Lucas Torreira ile aşk mı yaşıyor? İlk kez konuştu

30.04.2024 - 13:16 | Son Güncellenme: 30.04.2024 - 13:25

Cesur sahne tarzları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Hadise, ünlü futbolcu Lucas Torreira'yla aşk yaşadığı iddia edilmişti. Hadise iddialarla ilgili ilk kez konuştu.

Hadise, Lucas Torreira ile aşk mı yaşıyor? İlk kez konuştu

AJANSSPOR-HABER

Efsane şarkıları, büyüleyici dans performansları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise, son günlerde spor magazinde de gündemden düşmüyor.

Lucas Torreira ile yeni aşk iddiası

Hadise hakkında yeni bir aşk iddiası ortaya atıldı. Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın tribününde birçok kez gördüğümüz güzel şarkıcının Lucas Torreira ile yeni aşka yelken açtığı iddia edilmişti.

Devrim Özkan'dan sonra Hadise mi

Torreira, daha önce oyuncu Devrim Özkan'la bir birliktelik yaşamış ancak kısa bir süre önce ilişkilerini sonlandırmıştı.

Muhabir Online'ın haberine göre; yıldız futbolcu Mertenes'le arkadaş olan Hadise'ye Lucas Torreira ile aşk iddiaları soruldu.

İlgini Çekebilir
Torreira'dan ayrılan Devrim Özkan, internet fenomeniyle kol kola görüntülendi!
Habere Git

Hadise: "Sürekli Galatasaray maçına gidiyorum"

Aşk iddialarına ilk kez yanıt veren Hadise, "Evet, beni dinlemeye geldi. Lucas çok yakın arkadaşım. Zaten biliyorsunuz ben sürekli maça gidiyorum" ifadelerini kullandı.

Hadise: "Aşık değilim"

 "Ben maç izlemeyi seviyorum" diyen Hadise, "Öyle bir aşk şeyi yok, öyle bir şey yok. Şu an aşk yok hayatımda. Aşık değilim" açıklamasını yaparak iddialara son noktayı koydu.

Senin için hazırladığımız haberler