Amir Hadziahmetovic'e İtalya'dan talip var! İşte Beşiktaş'ın istediği bonservis...

Özgür Koç
02.01.2024 - 13:16 | Son Güncellenme: 02.01.2024 - 13:23

Beşiktaş'ın Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic'e İtalya'dan talip var. Siyah beyazlı yönetimin 26 yaşındaki oyuncunun bonservisini belirledi. İşte detaylar...

Amir Hadziahmetovic'e İtalya'dan talip var! İşte Beşiktaş'ın istediği bonservis...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Konyaspor'dan 3,2 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattığı Boşnak ön libero Amir Hadziahmetovic'e İtalyan kulüpleri talip oldu.

İki kulüp nabız yokladı

Sabah'ın haberine göre; adı sezon başında da Çizme ekipleriyle anılan Boşnak futbolcu için Serie A'dan iki kulübün nabız yokladığı öğrenildi.

Taliplerden biri Udinese

Bu sezon 27 maçta 6 asistlik performans sergileyen Hadziahmetovic'e İtalya'dan talip olan kulüplerden birinin Udinese olduğu belirtilirken, 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun da İtalya seçeneğine oldukça sıcak baktığı öğrenildi.

Beşiktaş 7 milyon Euro isteyecek

Amir Hadziahmetovic için resmi teklifin gelmesi halinde Beşiktaş yönetimi, 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan oyuncuya karşılık 7 milyon Euro bonservis talep edecek.

Türkiye kariyerine 2016 yılında Zeljeznicar'dan Konyaspor'a transfer olarak başlayan Boşnak futbolcunun güncel piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösteriliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler